helgen...

2010-01-31 / 19:52:58
Denna helgen har bara rusat förbi precis som dom brukar:/ Swish o sen är det måndag igen, så tråkigt... Men men.... Fredagen bestod av fruktansvärt god fredagsmiddag hos mamma o Petri, o lite let´s dance;)

Lördag: Som vanligt en kall morgon och mockande i stallet, red Indi i paddocken, svettigt blev det trotts kylan så hoppade över att rida hollan, kändes inte så bra när kroppen började varva ner o det blev kallt istället:/
Åkte in till Däckia på em och tvättade bilen samt umgicks med Pontus o Hammarlund när Pontus bil skulle få nytt avgasrör;) Han är så händig min karl!!
Hade gärna gått ut på kvällen men satan så kallt det var, kändes mysigare att sitta i soffan framför TV:n;)

Söndag: Sovmorgon till kl:10.00, skönt!!! Mamma messade o frågade om vi ville med till Ge-Kås, hmmm inga pengar egentligen men vi behövde ju båda lite nya underkläder, så vi följde med. Såklart går det inte att handla för så lite pengar som man tänkt sig när man är där, suck! Fick med oss lite små grejer som man behöver i hemmet;) Och en kappa till köket så nu är den sista julgardinen nere;) Äntligen!! Jessica fick ett par sommar ridskor med, blir nog kanske dom till skolan imorgon, såg inte så tokiga ut;) hihi En uppladdningsbar ficklampa fick vi med hem oxå;) Haha kan ju vara bra att ha när man bor på landet;)

Var hemma vid 4 igen o då fick det bli lite lagande av hagen, jäkla hästar som ska käka upp staketet hela tiden!! Får väl se hur länge det håller denna gången:/ Men men, nu ska ja hoppa upp på cykeln lite o svettas o sen ska vi nog färga håret lite på varandra, börjar bli en fruktansvärd utväxt på oss båda, haha inte så fint;) Men imorgon kommer jag vara fin iaf:)
Kommentarer!
Postat av: Malin

Jag vill se skorna!!!!!!

Kommenterat - 2010-02-01 / 11:41:17  | URL - http://maromer.blogg.se/
Postat av: Jessica

Bild kommer på torsdag;)

Kommenterat - 2010-02-02 / 13:59:56
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: hollidej.blogg.se

Kommentar: