Ny vecka..

2010-03-29 / 15:53:58
Så var det ny vecka igen, måndag, hemska måndag!!
Vädret har varit tråkigt hela dagen men nu tittar solen faktiskt fram lite, undrar om det kan vara upphåll när ja ska rida ikväll?!:/ Det vet man aldrig... Blir till att rida båda hästarna idag så blir en sen kväll, o jag som är så trött... kan någon ge mig lite energi??!!

Hoppas veckan går fort nu iaf o att det inte kommer alltför mycket regn så hästarna har någon hage kvar, finns nog risk att den kommer vara ganska mycket under vatten tyvärr:/

Helgen är helt inplanderad som vanligt:/
Fredag: Elmia
Lördag: Träning, ev titta på häst till mamma, Ola på garvaren på kvällen!;)
Söndag: Kolla på hingst? Hmm var något mer denna dagen men kommer inte ihåg det nu;)
Måndag: Tävling

Jätteskönt o vara lite ledig men känns inte som om det blir så mycket ledig egentligen;)
Men men skönt ändå att ha något att göra;) hehe

O lisa Fisa kommer på torsdagskvällen med o åker med till Elmia, skoj skoj!!!:)


(Hon brukar få sova i en låda när hon är hos oss om ni undrar;))

Nore Nordsvensk:)

2010-03-27 / 16:50:56

Här är lille Nore som vi precis varit o tittat på;) En 1 åring e: isidor;) Nice Nice...
Denna lille herre verkar mycket snäll o lugn så vi får väl se i framtiden;) Nästa helg ska vi åka o kolla på en till fast den 3 åring..


Pappa Isidor....Annars blir kvällen lugnt skulle jag tro, lite mys hemma o soffan kanske'?!;)

Fredag...

2010-03-26 / 15:29:43
Äntligen är det fredag, det är alltid lika segt varje morgon när man måste gå upp men faktiskt så har denna veckan gått riktigt fort tycker jag, nästa vecka blir ännu kortare;)

Igår och idag har det varit underbart väder och man blir bara sååå glad av det... Imorgon skulle det bli regn dock men man kan ju hoppas dom har fel;) hehe

I veckan har vi inte gjort överdrivet mycket kan jag ju inte påstå... Igår fick vi dock besök av Susanne o Fredrik, det var roligt för det var ett tag sen sist nu;) Blev en lång mysig promenad med hund och häst i solnedgången till att börja med, sedan åt vi god mat och tittade på sveriges värsta bilförare, herre min tid så korkade dom är som är med där, suck!!

Parktiken går bra, fick besök av Malin (min handledare på skolan) igår så nu har jag lyckats komma igång med mitt projektarbete lite bättre så idag har jag haft att göra, på tisdag blir det spännande dag på praktiken, kan tyvärr inte avslöja vad jag ska göra men lite nervöst ska det allt bli;) hihi

Helgen blir ganska lugn, fredagsmiddag och final på Let´s dance hos mamma o Petri ikväll, åka med mamma o kolla på en liten pålle imorgon:) spännande! Söndag är inget inplanerat, det känns skönt då kan man välja lite om vi bara ska ta det lite lugnt hemma eller om vi vill hitta på något;)

Är mycket just nu så hinner inte skriva så mycket men ja ska försöka, som vanligt, men nu är det ingen ide att låtsas så jag erkänner och talar om för er nu att det blir inte alltför mycket bloggade under praktiken, jag skriver helt enkelt så mycket jag hinner!

Hästarna kanske jag ska skriva lite om;) hehe Dom har båda två varit helt galna nu:/ Hehe lite vårkänslor blandat med för mycket mat tror jag, har sänkt maten nu o dom har blivit lite bättre iaf, men Indi Pindi har varit riktigt bråkig.. Tänk när han var såhär liten o söt, då ställde han inte till med alltför mycket;)
Har ont i magmunnen:(

Lunch..

2010-03-18 / 13:15:14
Som alltid har jag varit dålig på att blogga nu, men tänker inte be om förlåtelse för ni vet ju att det är så med mej nu så det är bara att finna er i det;) hehe

Sitter på lunch nu på praktiken, första lunchen som jag inte äter med Pontus på Däckia sen praktiken började, Pontus är i Hässleholm nämligen, men det går bra:)

Idag har jag varit med på ett spännande kundbesök, kul att komma ut lite;) Håller annars just nu på med en broschyr till mässan, är riktigt kul faktiskt, inte helt lätt alla gången men det är ok;)

Annars rullar det på som vanligt, håller på o sätta igång hollan nu, pigg som sjutton är hon;)

Känns som de e mycket planerat på helgerna nu, kul men lite jobbigt, nu har man vant sig vid att inte ha något på helgerna så det känns nästan konstigt när man måste börja planera saker o ting;) haha

Lilla Nookisen är kanske lite ensam nu när Zebben lämnat småland men han säger inte så mycket iaf;) Han blir alltid så glad när vi kommer hem på em, oavsett om Zebben är med eller inte, jobbigt bara att det inte funkar lika bra för Zebben hemma med sin familj, hoppas det löser sig... Nookisen hälsar iaf!;)

Nya bordet

2010-03-11 / 21:19:10

Såhär ser vårat nya köksbord ut, ställde bara upp 6 stolar för det blev en hel arme med stolar när alla 8 stod framme, hehe Är så nöjd det blev så fint! O vi satt så skönt när vi åt middag idag:)

2000 kr för bord och 8 stolar. Tänk att vi för en gångs skull kunde göra ett sånt kap, släng dig i väggen Malin!!:) haha O efter du gjort det kan du hjälpa oss sälja vårat gamla, hahahahahaha
Säkerhet i olika former, vad tänker vi med egentligen?!

2010-03-08 / 20:31:42

Ibland funderar man på vad vi människor tänker med, tycker inte vi är så klyftiga alltid;)

Vi lägger pengar på dyra datorer, mobiltelefoner och alla möjliga sorters saker. Men säkerheten i huset? Hur mycket pengar har du lagt på ett bra lås till ditt hus så att ingen kan komma in och skada dig eller sno dina dyra apparater? Vi tänker bara att: Nej men det händer inte mej!
Men om det väl gör det, att någon faktiskt bryter sig in i ditt hus, då är du förmodligen mycket fattigare än du varit om du lagt pengar på ett bra lås från början, förmodligen mår du själv dåligt ett tag efter inbrottet.
Vi aggerar inte förns det hänt på riktigt.

Säkerheten för dig själv?! Pengar läggs på dyra försäkringar på våra djur och motorfodorn, men har vi någon försäkring på oss själva? oftast inte.... hmmm?!

Vi hästmänniskor kan vara duktiga på att spendera pengar på fel saker, många slantar läggs på schabrak, lindor, benskydd mm till hästen så den har det bästa av alla prylar, sen att du själv rider med en billig hjälm och utan säkerhetsväst tänker du inte på?
Ramlar du av och slår i huvudet så illa så du blir hjärnskadad så är de pengarna en bättre hjälm skulle kostat inte så mycket om man jämför....
Säkerhetsväst är oftast inget måste hos många, en billig kan räcka till de få gånger man hade tänkt använda den, men hallå??!?!?! Även om man inte tänker använda den varje gång man rider så har man uppenbarligen anledning att skydda sig de gånger man väljer att använda den annars hade man inte gjort det, o då är det väl verkligen viktigt att den skyddar dig så bra som möjligt?!

Bara lite funderingar, jag säger inte att jag är felfri när det gäller detta, jag stämmer in på många punkter, men usch så korkad man är!;)

....

2010-03-07 / 22:08:36
Har så dålig fantasi när det gäller rubrik;) hehe

Helgen har varit toppen, känns som vi hunnit med endel.
Fredagsmiddag, hälsa på lite här o var i lördags, fikat mm;) Trevligt besök under lördagskvällen och sett filmen Avatar, mycket bra måste jag säga!
Idag har ja myst under en ridtur tillsammans med Mio o sedan tagit det lugnt, man behöver det oxå, speciellt som jag tränade mig Indi i lördags för första gången på myyycket länge...:/ Har så ont i mina muskler idag så de e helt sjukt, mina magmuskler är helt kaputt:) hehe men det var det värt för han skötte sig mycket bra för att inte blivit tränad ordentligt på ett tag.

Imorgon är det måndag igen och en ny vecka på praktiken som gått bra de första två veckorna, blir på lite olika avdelningar nästa vecka så det blir spännande!

Fick VG på tentan som vi gjorde innan vi gick ut på praktik förresten;) mohahaha så duktig jag är, fast undrar om de inte räknat fel, hehe


Här får ni en liten bild på ringarna som ja tänkt lägga ut innan men har inte blivit av som vanligt;)Förlovad

2010-03-01 / 19:30:32
NU har han äntligen frågat och ingen kan bli lyckligare än jag just nu!!:)

Igår var det Pontus födelsedag och vi var på Wild West för att fira detta tillsammans med hans föräldrar och alla 
 
hans syskon o mamma o petri med såklart:) Var gott som alltid men de sista tuggorna fick jag inte i mig för då

hade magen vänt sig ut o in av lycka:) Pontus gick nämligen ner på knä och friade!!!!:)


Min lycka är obeskrivlig!!