1 Oktober

2010-09-30 / 12:58:02
Imorgon är det min födelsedag och jag ser verkligen fram emot den o helgen som kommer!

Imorgon är jag ledig från skolan o då blir det en sväng till Sohlbergs o prata med Dan om min nästa praktik, ska baka tårta ikväll o ta med mej o bjuda på:) Det blir nog trevligt, sedan ska ja hem o rida innan vi styr bilar mot Halmstad för att äta på Wild West! Jag, Pontus, mamma, Petri, Susanne, Fredrik, Malin o Micke. O som grädden på moset kommer min underbara Elin o möter oss där!!! Woho som ja saknar dej darling!

Helgen bjuder sedan på hund kurser på klubben där Elin ska vara instruktör, jag ska inte vara med men åka o titta lite tänkte jag! Mamma o petri ska vara med:) På kvällen spelar Björn Rosenström på garvaren i stan o då ska vi ta oss ut o festa loss lite, får nog till o med med mig Pontus ut!! Woho det hör inte till det vanliga så ska bli skoj:)



Söndagen blir lite vila för min del tror jag kan behövas:) hihi

Så som sagt jag ser verkligen fram emot denna helgen o hoppas den blir toppen! Men vad annars kan den bli när Elin är på besök:) Längtar!!!

Inköp...

2010-09-29 / 13:05:25
Idag började vi en ny kurs som heter inköp, tycker det ska bli intressant faktiskt, men dessa första timmar har väl inte gett så mycket kanske..:/ föreläsaren är norsk med så just nu är det mer intressant att lyssna på hans dialekt än att lyssna på innehållet i presentationen;) hehe

Helgen har svishat förbi som vanligt, lördagen var lugn, ridning stod på schemat som vanligt;) Söndagen blev en heldag i sekreteriatet i Sickinge på ponnytävlingarna... gick bra för Ljungby ponnylag som vann första elitomgången, mycket bra!:) Var fruktansvärt trött när ja kom hem o blev sittande i soffan hela kvällen, blev lite dåligt med gymmande förra veckan då jag var ruskigt trött i kroppen, så blev bara två dagar, denna veckan känns bättre, har tränat både måndag o tisdag, blir nog en runda med mage/rygg idag med:)

Dock känner jag mig trött, det trötta som jag var inne i för ett tag sen, innan ja började med träning/viktnedgång... Trodde jag skulle slippa det nu men ack nej... Är jobbigt att sitta på lektion o nästan somna hela tiden, har somnat i soffan varje kväll nu flera kvällar i rad..:( vill ju vara pigg så ja orkar med allt som ska göras o kunna fokusera på skolan... hmmm....

Annars har det gått bra med mat mm... Har stadigt gått ner ½ kilo varje vecka nu de senaste tre veckorna... (+ 1 kilo första veckan;)) känns skönt.. känner mig inte speciellt sötsugen men ska nog unna mig en liten tårtbit och en chockladbit på min födelsedag på fredag:)
Då blir det mat på Wild West dessutom med nära och kära... önskar gotland och Sthlm kunde vara med oxå bara..:( Men nu har ja o Pontus bestämt en resa till Sthlm om två veckor för att hälsa på lite, ska bli skoj men stressigt som vanligt antar jag..:(

Nu börjar visst lektionen så bäst att avsluta med lite bilder;)



Blev lite inspirerad av Micke när vi skulle äta pannkakor förra veckan:) Mumma!!





Och med inspiration av Mia så har även jag fotat handlingen förra veckan:) ca:1300 kr o för detta har ja då även fått storpack med grytbitar och köttfärs, samt rakblad....;)




Gårdagens middag blev kassler och broccolipaj!:) Åh vad jag älskar paj, skulle nog kunna äta det flera dagar i veckan med olika innehåll:)



Vi har även klonat Nookisen;) Här ligger hans andra jag o vilar efter att han blivit borstad:)

Blogga blogga blogga...

2010-09-21 / 12:58:32
Då var det dags igen, internet går snabbt nu som alltid på skolan så jag tänkte lägga upp lite bilder;)

Helgen som varit har varit bra, förutom det sketna vädret, regn regn regn hela tiden o blåst..:( Red en häst på lördagen o ingen på söndagen... Vädret var som sagt kasst. Blev en riktigt latardag på söndagen, tror ja låg i soffan hela dagen, förutom när vi skulle åka o rösta... kändes illa men samtidigt orkar man inte ta tag i något när man väl ligger där, pluggade dock lite.. tenta nu på fredag!

Igår red ja tre hästar i paddocken, gick riktigt bra med alla. Indi fattar detta med öppna men sluta vad är det??? Haha det går inte riktigt in...;) Hollan var överlycklig över att få hoppa lite vilket vi inte gjort sedan innan hon var dålig..:/ Hon var pigg som sjutton o tyckte det var skoj. Aragorn var med en liten piggelin som var lite busig men annars riktigt duktig, vi galopperar nu ett helt varv i varje galopp i paddocken o har lite smått börjat flytta för skänkeln o böja honom på böjt spår, det är lite svårt allting för honom men ja tycker det går framåt nu... Han är fortfarande ganska envis när det gäller utgången i paddocken där han gärna vill gå ut men det gäller att vara med, desto fler gånger vi vinner desto mindre protesterar han så vi kämpar på!
idag kommer Susanne o rider Hollan med mig så det blir en sväng i skogen ikväll, ska hjälpa mamma lite i paddocken innan med... Får se om ja hinner med att gymma ikväll eller om det får bli plugg istället... blir nog ganska sent innan ja e klar med hästarna så måste nog tyvärr prioritera plugget..:(
Men igår gymmade vi, körde lite ben vilket känns liiite lite idag... pressade ganska mycket ändå tyckte jag..:/

Ja ja här kommer lite bilder iaf!



Först en bild på Pontus mega tallrik med pannbiff, potatis o kantarell sås! Såååå gott blev det:)



Sedan blev det kycklingsallad en dag förra veckan, min favoriträtt!:) o bara pyttelite rostad lök Micke!!;)



I söndags gjorde Pontus en köttgryta med lite morötter o kantareller i... Väldigt god men tyvärr så stark så ja knappt kunde äta den..:( blev en liten fralla till;)



O här har vi en bild på gårdagens mat, den tunisiska grytan med lite eget tillägg:)

Recept:

3 röda paprikor
2 gula lökar
500 g krossade tomater
1 tsk spiskummin
2 hönsbuljongtärningar
1-2 dl vatten
räkor!!!:)
Couscous

Haha nu kommer ja knappt ihåg det men tror detta är allt;) men jag la denna gången till lax o zuccini.

Fräs hackad lök, zuccini och paprika i lite olja tillsammans med spiskummin i ca: 3 min. Häll i vatten, krossade tomater, smula i buljongen o låt koka i ca: 10 min. När de e ca 5 min kvar kan du tärna laxen o lägga i den, o när de nästan är färdigt lägg i räkorna bara så allt blir varmt.
O servera med couscous!

Tror som sagt jag fick med allt hehe men ja gillar detta faktiskt, inte Pontus dock, men skit e det;)



Osså lite gym bilder, vi hade ju fin besök av mamma o Petri igår, men att Petri fortfarande har jackan på sig säger väl allt om hur hårt han tränade;)
Mamma däremot var flitig! Men som ni vet tycker hon inte om att vara med på bild så jag ska faktiskt respektera detta denna gången o inte lägga ut bilder på henne när hon tar i:) Men duktig var hon!

Det var nog allt för denna gången, hoppas nu ni testar mitt goda recept!!:) Kram på er!

Trend?

2010-09-16 / 16:15:54
Haha tycker det är lite roligt nu, känns som om det är en trend att träna o äta rätt.... Bilder på maträtter dominerar i våra bloggar nu för tiden;) Tycker det känns roligt, att alla är på samma spår, sporrar varandra och berömmer varandra. Fast egentligen... ska det inte bara vara vardag? är det inte något som faktiskt borde vara jämt? Att det ska vara så himla svårt göra det till en vardag bara...;)

Men jag tycker det är kul nu... Jag känner mig mer motiverad än någonsin och känslan när man tränat och känner att musklerna är trötta är underbar, även känslan när man lagat någon mat som är god men samtidigt ganska nyttig, eller känslan när man går o lägger sej om kvällarna och vet att man inte ätit en enda godisbit, eller fikat mm... Det är en härlig känsla tycker jag... visst det är något som borde vara vardag, men det har det inte varit för mig och det är svårt att ta sig ur "träsket"... Mat är ju sååå gott, o godis, o coca cola, eller en bit prinsess tårta... mmm!!:) Haha

Jag kan iof inte neka till att jag tycker man ska få unna sig saker, men det har jag lärt mig på gotland av världens bästa Mia att man kan unna sig med måtta... Man behöver inte trycka i sig massa godis, eller äta ett helt paket kakor när man fikar, istället kan man ta LITE godis någon gång ibland, eller ta EN kaka till fikat istället för fler. Det är något jag är dålig på därför vill ja inte ha något sådant alls just nu för ja måste bli av med sötsuget först. Men jag kommer unna mig saker, annars missar man för mycket godsaker:) men med måtta! hihi

Men som sagt jag är motiverad att fortsätta och det blir lättare o lättare för varje dag, känner skillnad på min kropp och jag ser skillnad på vågen.... Det är härligt och gör att man vill fortsätta, jag vet att det kommer gå trögt sen men då gäller det att tänka positivt och fortsätta! För även om det kanske inte händer så mycket med vikten, så kan man ju då ställa sig själv frågan; Hur mår jag egentligen?
Jag måste säga att jag mår 10 000 gånger bättre nu än jag gjorde när jag tryckte i mig massa onyttigheter hela tiden, jag känner mig piggare, fräschare och starkare... Det är det som måste vara sporren när det går trögt på vågen...

Usch nu måste jag plugga... de va ju roligt att blogga idag men ibland måste det tråkiga gå före det roliga! (Kanske därför det var roligt att blogga?!;)) Haha

Sol el regn?

2010-09-15 / 08:54:40
Idag har vädret svårt att bestämma sig, det är lite små kyligt, lite halvklart o än så länge inget regn...:/ Enligt vädret på telefonen skulle det bli regn idag, men enligt mamma som tittat på vädret på TV skulle det inte bli regn..:/ Hästarna fick på sig sina täcken trotts detta velande då jag inte ville riskera blöta hästar sen när ja ska rida... Dom får helt enkelt bli lite varma då!;)

Har precis varit på lite "kvartsamtal" med min "mentor" på skolan o pratat om förra praktiken o nya praktiken så nu ska ja maila Dan på Sohlbergs o se om vi kan hitta någon meningsfull uppgift till mig under nästa praktik period... Trivdes ju så bra där så hade varit roligt att komma tillbaka dit;) Men vi får se hur det blir!

Igår var en heltisk kväll... Kom hem o gick direkt ner till paddocken för att hjälpa mamma med Aragorn lite. Tog med mig Nookisen så han fick en promenad samtidigt, man måste ju vara lite effektiv;) Mamma var duktig igår och Aragorn var ganska duktig, fattar inte varför han ska vara så ovillig..:/ Men vi kämpar på så hoppas vi att han slutar bråka så han kan få vara kvar hos oss för det vill vi verkligen!:)

Gick sedan in o lagade lite mat som ja tryckte i mig i all hast som vanligt innan Susanne kom o vi skulle rida mina små änglar, de var pigga men snälla iaf;) hehe... Har dragit ner lite på havren nu så de inte ska bli helt galna förhoppningsvis;)

Därefter blev det lite plugg o sedan idooool!! Haha så kul;) somnade i soffan o vaknade vid 23.30 eller nått o fick hoppa in i duschen innan ja kunde lägga mig i sängen o sova, var duktigt trött imorse när klockan ringde vid 06.00...:( Men men de e bara o ta sej i kragen o stiga upp!

Så nu sitter ja här i skolan, vi börjar om ca: 15 min så ja har lite egentid med min dator:) De e skönt!

Tänkte lite på det idag att det har blivit lite mycket mat i min blogg nu för tiden, det är inte riktigt min stil men ja tycker det är roligt just nu.... Känner mig fortfarande taggad även fast jag är så sugen på nåto hela tiden så ja tror ja dör, o hungrig jämt med, känner mig mätt i typ 30 min sen är ja hungrig igen...:( Det måste vara något fel på min mage...:(

Här kommer lite mat bilder igen då, hehe





Broccoligratäng med räkor i o en liten bit lax till, mumsfillibabba säger jag!!:) Lättaste maträtten jag någonsin gjort tror jag:) haha

Igår var Pontus lycklig för då blev det mat han tyckte om (broccoligratängen var ju inte hit..;)) Spagetti och baconröra! Ibland måste han ju få något som han tycker om så han kan äta sig lite mätt... haha



Igår blev det som sagt ingen gymmande så idag får det bli det, tror mamma o Petri skulle ner med så det blir fullt med folk:) hehe

Hatar rubriker!!!

2010-09-13 / 14:52:20
Måndag idag... helgen har varit fruktansvärt slapp tycker jag, men det var skönt för det är ju inte alla helger som blir så;) Vi var även hundvakter i helgen vilket var bara sååå mysigt så mycket med världens goaste tjejer:) hihi

I lördags red ja på fm som vanligt o sedan slappade vi heeeela em o kvällen, förutom en promenad med vovsingarna förståss:) Blev tacos till middag vilket var väääldigt omtyckt av oss båda, åt i soffan o mös framför TVn, åt mig lite för mätt än vad jag borde gjort men de va ju så gott!!:)



På fredagen gjorde jag nämligen den tunisiska grytan, denna blev mycket god faktiskt, jag gillade smaken men....
Det vart ju lixom inget att tugga på typ, räkor typ... haha var inte särskillt mättande då om man säger så så både jag o Pontus satt i soffan hungriga..:( Var väldigt nära att vi gjorde något onyttigt o åt men istället gick vi ner o gymmade, sen fick vi ta en liten frukt för att magen inte skulle knorra alltför mycket när vi gick o la oss:) hehe



Igår (söndag) var det riktigt slött, gick o la mig igen efter att ja släppt ut hästarna, gick sedan ner igen vid lunch o mockade lite, sedan blev det en låååång promenad på 1,5 timme, kändes i benen men det var skönt faktiskt.
Hoppade direkt in i duschen o åkte sedan hem till Fredrik o Susanne där det vankades lite middag!:) Fick testa mousakka, har ja aldrig ätit förut, förutom att det vart lite salt så var det väldigt omtyckt!:)
 
Blev under kvällen endel spelande på Fredriks nya band hero, jag är kass på det men alla andra var väldigt duktiga, hehe





Osså en liten bonus bild på Susannes o Fredriks nya coola lampa!



Nu börjar lektionen igen så nu är det bäst att jag stänger ner datorn:)

Heeelg!!

2010-09-10 / 11:38:34
Yes om ca 30 min tar jag helg.... Sitter i skolan nu men vi börjar känna oss ganska färdiga med vårat arbete så hinner blogga lite nu;)

Igår blev det en tur till halmstad med mamma o Petri för att fira att de äntligen köpt ny bil:) Det blev en Saab 9-3 som jag också blev väldigt kär i, så skönt att köra automat, det ska ja ha i min nästa bil:)
Blev alltså mat ute och vi hittade en mysig resturang (http://www.restauranggastons.com/) där dom hade lite allt möjligt, bland annat väldigt goda pizzor med spännande saker på, så jag o Pontus tog varsin pizza o sedan delade på dem så vi fick en halv av varje, den ena var med räkor, lax o skagen på, den andra var med oxfile, sparris o svamp på, mums vad gott!!:) Dock förstörde det för mig som skulle äta tunisisk gryta med räkor o träna på kvällen men får bli det idag istället... Ibland kommer det snesteg det får man räkna med;) Men som sagt idag är jag på banan igen!

I helgen har vi inte något speciellt inplanerat förutom att vi ska vara hundvakt åt tjejerna eftersom mamma o Petri åker till Sthlm... Lite avundsjuk på dem men får se om vi kan lyckas komma iväg någon helg oxå... får se vad pengarna räcker till.. Har faktiskt börjat ett sparande till något stort:) Känns bra o jag ska spara så mycket jag bara kan så det blir snart:) hihi

Hoppas det slutat regna nu iaf när ja ska hem så ja slipper rida i regnet, ser inte alltför ljust ut..:/

Har inga bilder tyvärr idag... kameran har inte fått vara med så mycket..:/ Sorry!

Middag...

2010-09-08 / 08:57:22
Till middag igår blev det rostbiffssallad, mycket gott om ni frågar mej, hade inte så mycket tid till att laga mat så passade bra med något enkelt och det är så gott med nyhandlade grönsaker, det känns så fräscht på något vis:) hehe

Igår kom Susanne och red ut en sväng med mig, mys väder som alltid när hon kommer, haha... hästarna var pigga och glada så jag är nöjd.

Pontus var tvungen att åka o jobba igår vid 19 så jag blev ensam under kvällen, tog mig faktiskt ner o tränade lite mage/rygg innan pållarna skulle in, duktiga jag!:) Blev lite soffan med honungsmelon sedan då jag var mycket hungrig eftersom jag åt kl 17...:/ Men melonen satte fint, fick gå o lägga mig själv o vid 23 kom Pontus hem...:/ Stackarn...:(

Skolan idag igen, är kissnödig, måste nog gå o göra något åt det innan vi börjar;)

En lite bild på gårdagens mat får ni iaf;)

Gymmet!

2010-09-07 / 13:02:08
Nu har vi kommit igång lite med gymmandet, blev en premiärtur i söndags o sedan mer träning igår, känns så skönt o vara lite trött i musklerna o veta att man gjort något bra.

Min första vecka på mitt nya liv har kännts kanon och gått riktigt bra, -1,1 kg, bra början då det håller mig motiverad, men ja vet att det kommer gå saktare snart...:/ Har än så länge mest tänkt på vad ja äter och ätit på regelbundna tider vilket hjälper mycket för mig!

I söndags gjorde vi en god lättare lunch när Pontus föräldrar var på besök, tunnbrödspizza med zuccini och räkor, väldigt lätt och mycket gott måste jag säga!:) Blev tyvärr ingen bild då ja inte kom på det förns jag ätti halva, så är det inte så fint att ta kort på det...;) hehe

Annars har min långhelg flytit på helt underbart, vädret har varit kanon och pållarna har varit så duktiga när ja ridit, det gillar vi:)

Jag hoppas vi kan få igång värmen i huset snart då det börjar bli lite kallt...:/ blir tofflor och fleece filt på kvällarna...:(

Hmmm hade massa bra som ja ville skriva om idag som ja gått o klurat på hela helgen men nu är det tomt... haha.. Men ja tror ja fått med allt som hänt egentligen iaf:) Ikväll blir det rostbiffssallad till middag innan Susanne kommer o rider ut en sväng med mig:) Tror bara jag tar lite mage o rygg ikväll på gymmet då ja nog blir ganska sen med hästarna...
Här kommer lite bilder på gymmet:) Premiärdagen!















Det är ju inte riktigt färdigt än som ni ser, det ska in en matta på hela golvet o lite sånt, sen letar vi lite då o då efter andra maskiner som man får fylla på med efterhand, men detta är en början iaf!:)

Friday!

2010-09-03 / 16:39:28
Idag är det fredag och klockan är nu 16.30, jag har varit ledig från skolan idag och måste säga att jag haft en underbar dag!

Det började med en tidig morgon som vanligt, inte mej emot just nu iaf för annars hade ja inte hunnit med allt jag gjort;) Hovslagaren kom vid 8.00 och slog på lite tappskor eftersom det var två hästar som bara hade 3 skor på sig;) Efter det blev det longering av miss Hollyday. Hon var så busig o sprallig och det var helt underbart att se hennes vanliga pigga jag igen, var ett tag sen men nu sover de inne om nätterna och hon såg ut att röra sig som vanligt så nu kör vi igång på riktigt igen, träning om en vecka!:)
När jag var färdig med henne tog ja tag i mockningen, så skönt o ha de gjort;) Än så länge har de varit inne så få nätter så de faktiskt e roligt att gå o pyssla, e ju så fint i stallet med:) O har man tid som ja hade idag så e de lite mys faktiskt;)
När stallet var sopat och snyggt tog ja in Indi o gjorde iordning honom för en tur i skogen, blev ganska mycket trav o galopp och solen lös på oss så det var helt underbart, han var pigg men snäll:) Kunde till o med rida förbi kossorna som han annars varit livrädd för!!:) Woho heja Indi...:)
Efter turen med Indi blev den en liten skritt runda på Aragorn, som faktiskt också skötte sig idag, så alla pållarna har varit super idag, det gör mig så glad:) Speciellt när vädret var så härligt med:)

Blev lite lunch i soffan innan jag tog lilla Nookisen på en långpromenad! Var ute i 1,5 timmar o det var så härligt, känns dock i benen nu att ja inte är van att gå så långa rundor:) hehe Men som sagt solen sken och jag hade TID (för en gångs skull) så det var bara mysigt, o har man ont i benen för att man gjort något bra så är det lätt värt det;)

Så nu sitter ja i soffan o facebookar lite, tänkte ta en dusch o sen vila mej lite faktiskt, Pontus har pysslat nere i affären som nu mer snart kallas gym;) Nästan allt är urplockat o nerskruvat, musiken är installerad och just precis nu är Pontus, Susanne o Fredik i Malmö och hämtar hem lite maskiner:) Så kanske blir lite tränat i helgen!;)

Blir nog sent innan de kommer hem så idag blir det lite sen middag, hoppas ja kan hålla mig tills dess bara..:/ Blir kräftor ikväll faktiskt, de e ju så gott o man får ju passa på när de e lite säsong kvar för det;) hehe

Idag blir det inga bilder Micke för jag sitter hemma o har faktiskt inga bilder att lägga upp från idag, men ska ta kort på gymmet i helgen som ja kan lägga in på tisdag så ni får se iaf;)

Kyckling med apelsin och honung

2010-09-02 / 12:55:22
Det var maten som blev igår, bra betyg från mig! Var roligt när det var lättlagat, inte alls avancerat men ändå annorlunda o gott!:) Pontus fick dock göra en liten lätt sås till för det blev lite torrt annars, konstigt det inte stod med någon sås i receptet..:/



Skolan idag till 3, sedan hem o mocka lite bajs, laga middag till mig o Marcus som kommer på lite besök, sedan rida med Susanne ikväll... Bra dag?! Hmmm ja de känns så;) Pontus ska skjuta lerduvor med jobbet så får se när han kommer hem;)

Imorgon är det ledigt, hovslagaren kommer 08,00 så tidigt upp ändå:) Sen blir det förhoppningsvis sällskap av Susanne på em då Fredrik o Pontus ska till Malmö o hämta träningsmaskinen!:) Blir sen middag när de kommer hem, kräftor till mig o Fredrik o Köttfärslimpa till Susanne o Pontus:) hehe Får sen se vad som händer i helgen!

Höst?!

2010-09-01 / 09:00:36

Nu är det definitivt att sommaren är slut, igår hämtade vi upp hästarna från sommarbetet så inatt sov de inne, kändes tråkigt att ta in dem samtidigt som de va skönt att veta att de låg inne i sina varma boxar och mös inatt:) Kanske kan bli lite mer energi i endel av dem nu när de får sova inne, haha man kan ju hoppas iaf;)
Dålig som man är så hade ja ju inte kameran med mig ner o kunde ta kort på dem när de stod o såg så nöjda ut i sina boxar men det kanske kommer senare;)

Blev ingen ridning alls igår då det blev lite sent hem o sen var ja ganska trött, hehe... Men de gör inget idag slutar jag 12 så idag ska ja motionera dem båda, imorgon kommer Susanne o rider med mig med så det blir toppen, på fredag morgon kommer hovslagaren äntligen o slår på tappskor, hehe... Han säger att det är förbjudet med tappskor o vi har försökt förmedla det vidare till våra pållar men de verkar inte riktigt lyssna på det örat:)

Andra dagen i skolan idag o går som sagt endast till 12, gött!! Imorgon blir det hel dag i skolan men sedan är ja ledig fre, lör, sön, mån:) Mohahaha, de ni! Pontus har tagit ledigt på fredag med så då kan vi vara hemma lite tillsammans:) O på fredag ska Pontus o Fredik åka till malmö för att hämta hem en sak, en ganska stor sak....:)
Vi tänkte nämligen göra om hästaffären till ett gym! Låter det som en bra ide? Eh jaaaa!!:) haha Så dom ska som sagt hemta hem en rodd maskin o en sån multi sak:) Osså har vi en cykel hemma, får ju givetvis köpa till fler maskiner med tiden men det är ju en bra början eller vad tycker ni?! Så äntligen kan vi få komma igång o gymma!! O jag ska inte säga vad maskinerna kostade men går nog att jämföra med några månaders gymkort på ett vanligt gym i stan, så det känns helt ok;)

Ska bara ta tag i o laga bilen med, Det måste bli prio 1 nu!!:)

O en till sak, försöker ju börjar nytt liv (igen jag vet;)) nu, började dåligt med massa alkohol på måndagen men inget snask eller skräpmat på natten iaf, igår gick det med toppen!
Försöker att äta en frukt på förmiddagen o en egen smoothie på em så ja inte ska bli så hungrig, men kvällarna blir nog värst så det blir nog tidigt i säng...;)

Har inga bilder som passar till detta inlägget riktigt men ja tar en gammal från en dag i sommras med en god tallrik med massa hallon o smultron:)