Höst?!

2010-09-01 / 09:00:36

Nu är det definitivt att sommaren är slut, igår hämtade vi upp hästarna från sommarbetet så inatt sov de inne, kändes tråkigt att ta in dem samtidigt som de va skönt att veta att de låg inne i sina varma boxar och mös inatt:) Kanske kan bli lite mer energi i endel av dem nu när de får sova inne, haha man kan ju hoppas iaf;)
Dålig som man är så hade ja ju inte kameran med mig ner o kunde ta kort på dem när de stod o såg så nöjda ut i sina boxar men det kanske kommer senare;)

Blev ingen ridning alls igår då det blev lite sent hem o sen var ja ganska trött, hehe... Men de gör inget idag slutar jag 12 så idag ska ja motionera dem båda, imorgon kommer Susanne o rider med mig med så det blir toppen, på fredag morgon kommer hovslagaren äntligen o slår på tappskor, hehe... Han säger att det är förbjudet med tappskor o vi har försökt förmedla det vidare till våra pållar men de verkar inte riktigt lyssna på det örat:)

Andra dagen i skolan idag o går som sagt endast till 12, gött!! Imorgon blir det hel dag i skolan men sedan är ja ledig fre, lör, sön, mån:) Mohahaha, de ni! Pontus har tagit ledigt på fredag med så då kan vi vara hemma lite tillsammans:) O på fredag ska Pontus o Fredik åka till malmö för att hämta hem en sak, en ganska stor sak....:)
Vi tänkte nämligen göra om hästaffären till ett gym! Låter det som en bra ide? Eh jaaaa!!:) haha Så dom ska som sagt hemta hem en rodd maskin o en sån multi sak:) Osså har vi en cykel hemma, får ju givetvis köpa till fler maskiner med tiden men det är ju en bra början eller vad tycker ni?! Så äntligen kan vi få komma igång o gymma!! O jag ska inte säga vad maskinerna kostade men går nog att jämföra med några månaders gymkort på ett vanligt gym i stan, så det känns helt ok;)

Ska bara ta tag i o laga bilen med, Det måste bli prio 1 nu!!:)

O en till sak, försöker ju börjar nytt liv (igen jag vet;)) nu, började dåligt med massa alkohol på måndagen men inget snask eller skräpmat på natten iaf, igår gick det med toppen!
Försöker att äta en frukt på förmiddagen o en egen smoothie på em så ja inte ska bli så hungrig, men kvällarna blir nog värst så det blir nog tidigt i säng...;)

Har inga bilder som passar till detta inlägget riktigt men ja tar en gammal från en dag i sommras med en god tallrik med massa hallon o smultron:)

Kommentarer!
Postat av: Elin

mmm, hallon.. mumma.

Men du din fjant, tappskor kan du väl slå på själv? ;-)

Kommenterat - 2010-09-01 / 10:33:20  | URL - http://stellasmatte.blogspot.com
Postat av: Jessica

Haha ja det skulle ja kunna om ja hade skon o den va rak, men ja har varken skon eller något att slå den rak med...:/

Kommenterat - 2010-09-01 / 11:20:21
Postat av: Mia

Ja som sagt, du fixar det gumman. Tänk på att när magsäcken blir mindre blir hungern lite bättre den med....:)

Kommenterat - 2010-09-01 / 20:44:13
Postat av: Jessica

Jo jag vet, det är så lång väg dig bara...:/

Kommenterat - 2010-09-02 / 10:41:37
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: hollidej.blogg.se

Kommentar: