Hollyday

2011-04-13 / 19:27:17
Min mamma är bäst! Idag longerade hon Indi åt mig under dagen så att jag skulle kunna lägga all min tid på mitt andra hjärta Holly.
Vi tog en mysig skritt tur och min lilla älskling var bara såååå pigg... Haha sötnosen... Men var snäll hela tiden...
När vi kom tillbaka myste vi lite i stallet innan hon fick gå ut i hagen igen...
Var så underbart att ha tid över för henne och äntligen få sitta på hennes rygg igen efter flera månaders vila...
Men det känns som om jag måste inse att hon får komma lite i andra hand nu... Blir ingen träning o inga tävlingar på ett tag iaf... Det får Indi sköta... :) så vi myser i skogen och gör precis vad vi känner för... Jag och min älskling!
Det tror jag att hon är nöjd med, o om vi känner att tid finns så blir det nog lite mer dressyr i framtiden men mest hemma... Det är ju så otroligt roligt att rida den känsliga hästen där hon känner sig lugn och kan fokusera på arbetet..... Men vi tar en dag i taget..:) Och idag var verkligen underbar! :):):)

STHLM!!

2011-04-09 / 18:16:31
Igår anlände vi till den stora staden hos Jocke och Petra och Allan ;) Det gick bra att köra och vi var framme vid ca:21.30
Satt uppe ganska länge och pratade men sedan kallade sängen..:)
Idag (lördag) har vi hunnit med massor!!
Var uppe med tuppen och jag började med en löpar runda på 4,5 km i det härliga morgonvädret längs med mälaren.... Sedan bjöds det på frukost med nybakat bröd...
Allan fick ett litet påskägg, skalet var mer intressant än innehållet...;)
Vi begav oss sedan av till skogskyrkogården för att se till morfars grav...
Satte dit en färgglad blomma som lyser upp lite... Det tror jag morfar tycker är fint...
Efteråt åkte vi till enskedehallen för att träffa pappa, Micke, Natalie och William o bowla!
Käkade lite lunch tillsammans först
Sedan satte vi gång o kasta klot!!!
Allan hade skojigt trotts att han inte fick kasta klot! :)
När vi kom hem gick vi på en promenad i det härliga vädret! Underbara sol och vår..
Vi hittade lite grenar ut i vattnet att posa på..;)
Blev en glass i solen oxå...:) Årets första!
Som ni kanske märker så sitter jag med snabbt internet just nu så därför jag passade på att bildbomba lite, tänkte att det kanske kunde uppskattas...;)
Nu tar vi det lite lugnt och kvällsmaten förbereds... blir en lugn och skönt myskväll med massa prat kan jag tänka mej,...;)
Imorgon åker vi hem igen...:( Blir lite lite med bara en helg men bättre än ingenting! Blir en liten tur förbi mormor för lite lunch imorgon innan vi åker hem med!
Nu ska jag vara lite social här tänkte jag... hehe men hoppas ni är nöjda med lite bilder...
Jag är jättelycklig över denna dagen som har varit helt underbar! vädret bidrar ju till mycket med...;)
Är kul att bo hos jocke och Petra oxå för en gångs skull vilket vi inte gjort innan... få se Allan i hans vardag...
LYCKA!!!!!

Helgen...

2011-04-03 / 16:44:44
Helgen som gått har varit riktigt bra!

I fredags kväll tränade jag Indi för Caroline i Torpa och trots en spänd kille gick det riktigt bra! Han blev så fin på slutet...
På lördagen red jag igen kl:09.00... vi var ganska möra både jag och indi men kändes bättre när vi värmt upp en stund... Red på kandaret för första gången på träning och det var inga problem! Galoppen blev super fin och jag är så nöjd... nu har jag lite att träna på tills nästa gång!
Kl:12 var det dags för Aragorn att få visa vad han kunde och det var en lite spänd och nyfiken kille som hade lite svårt att fokusera på uppgiften men vi fick lite tips och han skötte sig utmärkt! Det går framåt och det är det som är huvudsaken! Filmer finns på mammas blogg: aggiochjag.blogspot.com

När jag fått i mig lite lunch efter alla träningarna lyckades vi städa vårat stora hus lite och jag gick sedan en lång promenad med Nookísen, gick inte så fort då mina ben var helt slut efter ridningen men var så himla skönt att vara ute! hehe

Vi tog fram griller framåt kvällen och grillade lite! Blev grillspett med fläskfile och champinjoner, till detta blev det klyftpotatis och en enkel sås, en majskolv till förrätt med;) MUMMA!!
Trött som man var så somnade jag som vanligt i soffan på kvällen... hehe

Idag (söndag) hade jag sovmorgon vilket var väääldigt skönt! Lyckades sova till 09.30! så skönt... Blev en god frukost innan jag o mamma gav oss ut på en lugn skritt tur på våra killar. så underbart med mysiga hästar och varm vår...:) man inser då hur lyckligt lottad man är!

Efter lunch kom regnet som beräknat och det kändes skönt att vi hunnit rida! Åkte ändå ner till paddocken med ATV:n för att harva paddocken som förhoppningsvis är ridbar denna veckan! Ska bli skönt att kunna träna lite hemma ock slippa åka till ridhuset varje gång vi ska träna... Har iof gått bra att åka med killarna;)

Pontus är på Däckia och byter till sommardäck på min bil samt tvättar den... Umgås lite med sina kompisar och fixar o donar lite... så nu är jag själv hemma för Nookisen fick följa med honom... Det är kul för honom att se lite annat ibland..:)

Ska strax fixa lite med maten men passar på att ta det lite lugnt i soffan innan o  njuter av ensamheten faktiskt;) Även om jag längtar tills mina killar kommer hem..:)
Idag blir det tjälknöl med potatisgratäng! Mmmm längtar... hihi

Imorgon är det praktiken igen.... 5 dagar sedan åker vi till STHLM!! :) SKa bli kul att komma bort lite och träffa alla....