Examen..

2011-06-07 / 13:06:54
Jahapp då var man en examen rikare i industriell försäljning.... Känns konstigt att det är slut..:/ Men så himla skönt!! Inga mer tentor, inga mer arbeten!!! Tjoho!!! :)
Onsdagen den 1 juni tog jag examen och det blev en underbar dag, vädret var på topp och humöret likaså..:) Blev en liten cermoni på skolan först efter redovisningarna av examensarbetet, Susanne och Fredrik bodde hos oss så Pontus och Fredrik kom med in o tittade, söta som dom är så fick man ett litet paket oxå..:):):)
Efter cermonin gick vi iväg för att äta lite gott tillsammans med de andra som tagit examen, (då fick Pontus och fredrik inte vara med;)) Trevligt trevligt men samtidigt lite sorjligt, vi har ju ändå gått i skolan i två år tillsammans..:/ När middagen var intagen blev det lite förfest innan vi alla gick ner till köket (uteställe i Ljungby) för att "festa loss" lite..:) En händelserik men övevägande bra kväll och kom iaf i säng vid 03.00..:)
Det gick så fort allting nu på slutet, poff sa det så var det slut...:/
Men nu har jag en hel sommar framför mig med hästar o förhoppningsvis värme, blir lite ströjobb i sommar så vi ska nog kunna hanka oss fram, blir dock inte mycket utflykter då ekonomin kommer vara tajtare än någonsin men det får man leva med!! :) För den 15 Augusti börjar jag jobbar på Sohlbergs i Ljungby!!! :):):) Är väldigt nervös men samtidigt så glad att ha ett jobb... blir provanställning i 6 månader och sedan hoppas vi jag har lyckats gjort bra ifrån mig så jag får stanna..:)
Föregående vecka har Pontus varit ledig och fått mycket gjort hemma.. Denna långhelg som varit har varit underbar! Vädret har varit kanon och vi har fixat och donat en massa här hemma... Blev även en tripp till halmstad i fredags o tittade lite på bil... Vi har funderat lite på att köpa ny bil ett tag nu o ska sätta ut min bil på annons imorgon då den förhoppningsvis går igenom besiktningen..:) Känns lite hemskt då jag gillar min bil... men samtidigt så håller det inte längre att ha två bilar som dricker så mycket som våra gör... Så nu är det roliga slut..:( Men vi får se vad det blir istället... Vi har fastnat för en bil som vi är sugna på men den är liiiiiite över vår budget... hehe men vi får se..;)
Annars leker livet och jag vann förresten min och Jimmy tävling!! Dock endast med 0,2 % men jag vann..:) så sammanlagt har jag nu gått ner 6 kilo och 9,5 cm på 5 veckor... Känner mig sjukt nöjd med det då jag endast har 2,5 kilo kvar till min målvikt! :) Men får väl se om jag är nöjd där eller om jag fortsätter..;) Det känns faktiskt toppen med mat och träning nu även om suget efter sötsaker finns så gott som varje dag... Men jag kämpar med min självbehärskning...:) Hehehe
Förhoppningsvis får vi fiber inkopplat eller hur man nu säger under sommaren eller i slutet av sommaren så ni får hålla tillgodo med text tills dess, men sedan kommer det bilder!!!!! Massa bilder kan jag ladda upp med snabbt internet...:) Längtar!!
Kram på er!
Kommentarer!
Postat av: mormor

detta var en fin berättelse om din examen jag er glad att fick höra den önka dej en gång till allt bra med utbildningen många kramar.

Kommenterat - 2011-06-08 / 16:08:59
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: hollidej.blogg.se

Kommentar: