Förlåt...

2011-03-31 / 19:51:10
För att jag inte bloggat på så himla länge, men nu har Micke tjatat så mycket så det är väl bäst att jag skriver några rader!:)

Känner inte riktigt att jag har något att skriva om fast jag egentligen har det kanske...

I helgen var det tävling som endel av er kanske vet och det gick strålande!
Har hittat en tävling till snart som jag ska anmäla mig till:) Är så roligt när det går bra så man får hoppas att det fortsätter så!

Denna helgen är full med träningar med dom fyrbenta, Imorgon (fredag) rider jag Indi på kvällen och på lördag rider jag både Indi och Aragorn, ska bli så himla roligt då jag inte tränat sedan innan jul någon gång!
Mitt lilla Hollyhjärta vilar fortfarande dock och det känns inte så kul, men ska se om jag kan komma igång med henne lite snart, är väldigt sugen på att rida henne nu, var så länge sedan...

Träningen går toppen annars med kroppen, jag springer 5 km 2-3 gånger i veckan och övriga dagarna försöker jag gymma lite och sedan rider jag ju med;) Men tyvärr syns inget på vågen eller på kroppen..:( Så jag måste nog ta tag i maten lite oxå, är så svårt bara när Pontus inte vill äta det jag behöver äta... Men får se om jag kan hitta på något som passar oss båda... har ett lätt delmål med min viikt till i sommar, sätter det lågt så att jag vet att jag klarar det, annars tröttnar jag bara... så jag hoppas jag ska komma i mina gamla jeans snart igen som jag köpte efter att jag varit på gotland, just nu kommer jag inte riktigt i dem..:/

Praktiken på Sohlbergs går bra och jag kämpar på varje dag, lite jobbigt att gå hela dagarna varje dag när man är van vid att gå i skolan några dagar i veckan och 9-3, men det är väl bara att vänja sig;) Hoppas jag...

nästa helg hoppas jag att vi kan åka en sväng till sthlm och hälsa på, Aggi löper ju såklart så får se hur vi löser hundvakt...:/

Pontus jobbar och sliter som vanligt och snart är högsäsongen igång, då blir det inte mycket fritid, men jag äter lunch på Däckia varje dag så vi ses lite på dagarna iaf:)

Det är skönt att snön är borta och det är ljust till 20.00 på kvällarna, det känns att våren är här!! Nu kan man snart vara ute hela kvällarna o fixa, vi har mycket att fixa med på tomten här... o mycket att måla i sommar...:/

Ja gott folk detta får nog vara allt för idag, ska se om jag kanske kan uppdatera med lite korta mellanrum till nästa gång;) Blir inga bilder heller för jag sitter vid fel dator och har faktiskt inte tagit några bilder, tar jag några blir det oftast med telefonen och då hamnar dom på fb... Så ni får hålla koll där;);)

Kram på er!

Tävlingsmänniska...

2011-03-06 / 20:34:27

Ja jag är en tävlingsmänniska, jag gör det mesta till en tävling även om det bara är jag som tävlar, det är detta som får mig till självkontroll!

Just nu är det ju inte bara jag som försöker bygga muskler, må bra eller gå ner i vikt. Det skrivs dagligen i bloggar och på FB om folk som tränar, äter rätt och går ner i vikt, och DET mina kära vänner, det är det som får MIG att kämpa, det är det som får mig att ta tag i mig själv och kämpa vidare trots att det känns tufft.

Många vänner/familj skriver om hur de kämpar och tränar dagarna i ända för att gå ner i vikt, o detta sporrar mig, även om ingen annan tävlar så tävlar jag med er, i smyg..:) hehe

Så jag vill bara säga TACK! alla som delar med sig av vad ni tänker och känner, det är ni som hjälper mig att kämpa vidare o träna hårdare!  Nu kör vi så det ryker!!!

Mars...

2011-03-01 / 20:31:27
Jahapp så nu blev det Mars... Man kan ju tycka att våren kan komma nu kanske?!
Allt går bra och livet känns bra... men ändå känner jag mig less o trött o BARA SUGEN PÅ GODIS HELA TIDEN!!! Har inte ätit godis på ca: 7 veckor... vill ha lösgodis, o äta det tills jag spyr:) Åh så gott det hade varit!!
Viktnedgången har gått sådär, jag o mamma brukar vinna varannan vecka ungefär och jag skulle vilja öka på takten lite men känner inte att jag har sug att kämpa så hårt som jag borde...:/ Mat är så gott och jag gillar att vara mätt, men men man får väl vara nöjd om det går åt rätt håll iaf.
Skulle vilja gymma mer men när det är så kallt i gymmet som det är nu (6-9 grader) är man inte så sugen, även om jag vet att det är ok när man väl kommit igång, men bara att gå utanför dörren på kvällen när man fått upp värmen i soffan känns tungt, blir iaf 2-3 dagar i veckan.
Skolan går ganska bra och jag klarade förra tentan med bravur! Den senaste tentan gick dock inte lika bra så får se vad resultatet blir..:/ Men det var den sista riktiga tentan så klarade jag inte den är det inte så farligt, bara att göra om!:) Min praktik börjar om mindre än 2 veckor och sedan är det inte långt kvar...:/
Ridningen går framåt men sakta...:( det är hårt och halt överallt så är svårt att göra något vettigt så det har blivit ett par rundor till ridhus, är skönt att ha ett nära så man kan åka o rida och ändå ha lite kvar av dagen:) Både Indi och Aragorn har fått åka dit! Holly däremot vilar fortfarande..:( Känns jobbigt att hon bara står och jag vill så gärna ha igång med henne oxå..:( Men hon får vänta tills det är isfritt... så att vi kan komma igång ordentligt på en gång;)
Sist vi var i ridhuset provade mamma lite sadlar på Aragorn, så jag passade på att ta lite kort:)
Dock inte med den nya sadeln men söta e dom iaf:)
Blir inga mer bilder då jag sitter hemma o väntade ½ timme på denna bilden... hehe
Helgen som var hade vi mys!:) Pontus fyllde ju år igår så vi firade honom lite på söndagen, det blev maräng swisch! Stillade godis suget lite men var dock inte samma sak på långa vägar:(
Igår (måndag) var det Pontus födelsedag och även våran förlovningsdag, var ett år sedan mitt lilla hjärta friade till mig:) Blev god middag med ljus och musik och blommor:)
Ikväll är jag ensam hemma då Pontus är i Växjö med jobbet, faktiskt lite skönt med lite egentid..:)
Helgen som kommer bjuder på hästar hästar och hästar..:) O mys som alltid, kanske lite plugg oxå vem vet;)
Kram på er!