Vad händer och fötter?

2012-04-22 / 10:47:54
Jahapp det var väl dags för mig att blogga lite nu kanske... :)

Men har som vanligt inte hänt så jättemycket...

Igår fick Indi komma ut i en liten hage tillsammans med Holly för första gången på 6 veckor! Åh så lycklig han blev, det blev endel bús, o rulla sig var ju sååå skönt! Fick gå ute i några timmar bara eftersom det var första gången och nu är han ute lite idag igen, i em ska han få gå ut i den stora hagen tillsammans med de andra så vi får väl se hur det går :) Var så underbart att se honom så lycklig, förhoppningsvis ska vi få lite mer tid över på dagarna nu när vi slipper promenera med honom hela tiden.. :) Ska bli så skönt!



Annars mår jag bra iaf, Pontus är förkyld som vanligt tycker jag, han är ju så klen... :) Jag tror jag är imun mot alla sjukdomar... haha Anette som jag jobbar med var dunder förkyld för någon vecka sedan men jag slapp det med... :) mohahaha....

Jag har nått mitt mål med löpningen som jag tänkte att jag skulle klara i år, att springa 1 mil! Så nu får jag sätta ett nytt mål vilket blir att springa 1 mil på 1 timme. Jag sprang nu på 1,07 h så blir att pressa lite till... :) Löpningen känns verkligen supen nu men jag har varit dålig med maten... :( Åh jag blir så irriterad på mig själv!! Kan inte låta bli när de bjuder på tårta på jobbet eller när vi ska ha mys hemma en kväll på helgen vill man ju ha något att stoppa i sig... :/ Förbaskat!! Så därför ringde jag min bror Micke igår!
Jag är ju så fruktansvärt tävlingsinriktad så jag funderade lite på hur jag skulle göra för att gå ner mina sista 5 kilo som jag kämpat med ett tag nu. Jag måste hitta någon som jag kan tävla mot som jag bara inte kan förlora mot! Då kom jag att tänka på Micke... haha tydligen så hade han oxå 5 kilo som han ville gå ner så på måndag kör vi!! Försten som går ner 5 kilo! O jag kan ju bara inte förlora mot min bror!! :) haha Hoppas verkligen att detta hjälper för jag blir vansinnig på mig själv nu, jag håller vikten så jag går alltså inte upp nu men jag vill ju ner dit jag var förra sommaren!

Så nästa vecka blir det hårdträning och bra mat!



Här ovan ser ni en bild från min löparrunda i tisdags, så underbart att springa i denna naturen som vi har här, hästar i hagar överallt... :)

Måste försöka få ihop lite pengar till ett par nya löparskor bara, mina har nog gjort sitt då stötdämpningen snart är lika med noll... :/



Detta är en bild på mina nya jobbarskor från salomon och de är ju gudomliga! :) Gore-tex skor med bra dämpning och sula. men jag vet inte om jag ska införskaffa sånna att springa i eller inte, får skav på min högerfot nu  när de är nya vilket jag iof alltid får. men är sugen på att spröva löparbandet på indersport o se hur jag springer så jag får rätt skor till mina fötter, har dessutom väldigt högt fotvalv så jag ska kolla runt lite... :) Men känns som om jag måste lägga pengar på det nu eftersom jag springer 3-4 gånger i veckan nu....
Ska ta tag i detta!

Annars har det som sagt inte hänt något roligt direkt... :/ Försökte deklarera nu men det gick ju inte, att det ska vara så himla krångligt!! morr! Men men får se om mamma kan hjälpa mig eller om jag måste ringa o be om hjälp imorgon... :/ grrr!

Ja ja nu e de dags att städa lite innan det är dags att gå ner i stallet!

Kram på er!

Tjej middag!

2012-04-09 / 15:38:33
Igår var Malin och Åza på besök för lite tjej kväll! :)

Malin kom lite tidigare så vi tog en tur i skogen på Holly och Aragorn, busiga hästar som var rädda för allt!! Hehe men det gick bra!
Efteråt tog vi på oss löparskorna och sprang en runda på 7 km, så skönt!!! Fjärde gången jag sprang förra veckan och det känns som om jag börjar komma i fin form! :) Idag är jag dock lat och tänker inte träna alls! hehe
När vi kom in igen gick vi direkt ner i stallet och promenerade líte med Indi samt tog in hästarna. Åza kom och vi gick in för att börja med middagen! Blev en liten "toast" med äggröra, avokadoröra och lax till förrätt... ååh så gott det var!!! :):):) Sedan gjorde vi fläskfile i ugnen med mozzarella och tomter och svamp, till detta blev det en vinsås och lite stekta grönsaker... mumma!! :) Vi var ganska mätta efter detta och avvaktade lite med efterrätten som senare blev gino.... Så det blev en lyckad middag och massa tjöt om allt och inget. underbart! Detta måste vi göra om! :)

Pontus fick vara på Däckia på kvällen och fixa med Saaben, men jag tror inte det gick någon nöd på honom då de bastade och han sedan tog en tur till en kompis och kollade på film.

Malin sov kvar över natten och idag har vi bara tagit det lugnt, ätit god frukost och gått en promenad i regnet. Vädret idag är ingen höjdare precis... :( Regnar och är kallt vilket det ser ut som om det ska göra heeeela veckan..... :( får hoppas Indi håller sig på alla 4 idag när jag ska promenera med honom om en stund... :/ vill ha sol och värme!!

Imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller och känner mig inte alls sugen på det, man vänjer sig snabbt vid att vara ledig och 4 dagar ledighet var verkligen välbehövlig! skönt att det bara är 4 dagar att jobba denna veckan med... ;)

ikväll kommer mamma o Petri på lite middag, har ju ätit hos dem både fredag och lördag förra veckan så tänkte att vi kanske kunde bjuda igen lite... :) Blir ett nytt recept på en gryta så får väl se hur det smakar.. :)

Tyvärr så hittar jag inte min kamera så tar ju aldrig några bilder längre... :( Måste ta tag i mig själv och leta upp den men var sjutton kan den vara??? den är verkligen spårlöst försvunnen.... :/ attans!