Träningskläder

2011-02-15 / 12:54:11
I helgen var jag inne på intersport... Bara kikade lite... Och jag förstår inte hur man kan lägga 350 kr på ett träningslinne... Eller jag kanske förstår det om man har pengar till det eller om ditt intresse är att träna. Men för en sådan som jag som gymmar ett par gånger i veckan... Jag kan lika gärna ha ett linne på mig från HM för 99 kr... eller? Okej dessa träningslinnena har säkert en massa bra egenskaper när det gäller träning, när man svettas o så... Men hallå det funkar precis lika bra med ett billigt linne, eller en gammal t-tröja som finns i garderoben. Iof svettas jag inte direkt i vårat gym då det aldrig är över 10 grader nu för tiden men ändå:)
Som sagt hade jag haft pengar i överflöd hade man ju kanske köpt riktiga träningskläder, eller om träningen var mitt huvudsakliga fritidsintresse... men hmm...
Har ni någon rolig tanke att säga om detta?
Annars flyter det på som vanligt här nere i smålands djupa skogar..;) försöker få ingång indi i kondition men verkar inte bli så lätt nu när det är kallt och stenhård o halt o knögligt överallt..:( Tråkigt nu eftersom det dessutom börjar bli lite ljusare så man faktiskt hinner göra något...:(
Denna helgen firade vi Petri som fyllde år på söndagen... Blev fika på dagen och sedan 3 rätters middag... Mycket trevligt måste jag säga och ruskigt god mat som alltid när mamma lagar..:)
blir inga bilder idag tyvärr... glömde kameran hemma;) hehe men kan kanske bjuda på en gammal bild?!;)
En bild på Indipindi får det bli:)

sooool...

2011-02-09 / 10:14:31
Åh det är så underbart när solen skiner som den gör idag... I lööööv it;) Vill bara att det ska vara vår nu men ser ut som om det kommer bli kallare igen o mer snö...:( kräks på vintern nu.. vill inte ha den mer... Längtar till sommarens varma dagar... Är dock lite nervös inför vad sommaren kommer erbjuda... kommer jag hitta ett jobb? vad kommer det i så fall bli? Jag hoppas jag får jobb på min praktikplats men man kan ju aldrig vara säker... Jag hoppas bara att allt löser sig till det bästa! Försöker inte tänka på det men dagarna går fort....

Vägningen i måndags var inte lika rolig som den varit innan... Hade bara gått ner 0.3 kg vilket gjorde att mamma vann denna veckan... Självklart är jag glad för hennes skull men nu skulle jag vilja att det gick lite fortare... Får väl lägga i en högre växel! :)
Igår när jag var nere i gymmet körde jag helt slut på mig... åh så skönt det var! Men idag får jag sota för det... träningsvärk är bara förnamnet, haha men känns skönt att känna av att man gjort något iaf... får se hur lång promenaden blir idag... tänkte ju ta en lång en med Nookisen, kan bli spännande;) hehe

Känns lite tråkigt nu bara då jag skulle vilja kunna unna mig något iaf en dag o veckan men känner inte att jag kan det för då händer det ingenting på vågen ju...:/ är hungrig hela tiden o det är jobbigt när jag är hemma så mycket, under denna kursen vi läser nu går vi bara två dagar i veckan vilket gör att det blir mycket tid hemma..:/ Har iof ingenting i skåpen hemma... hehe

Funderar på vad vi ska hitta på i helgen... Har varit sugen på att åka till badhuset ett tag nu men det har ju lixom inte blivit av... Kanske blir det av i helgen?

Har börjat rida nu iaf... Ska försöka få igång Indi men Hollan kommer få vila tills snön är helt borta... Blir skritt hela denna veckan o sedan får vi börja försöka röra lite mer på oss..:) Var en helt underbar känsla att sitta i sadeln igen, var ju 1 månad sedan sist;) så idag blir det nog en mysig tur tillsammans med mamma och Aragorn i solen..:) Hoppas på snälla hästar...:)


drömmer mig bort...

2011-02-03 / 13:03:02
Jag vaknar tidigt en solig sommarmorgon av väckarklockan, ljuset i sovrummet får mig att lätt vilja gå upp.
Jag tar på mig mina skönaste ridbyxor och en matchande t-shirt.
Med en frukt i handen går jag mot sommarhagarna i morgondiset.
Hästarna står och betar och jag tar med mig min häst tillbaka till stallet, borstar och sadlar. Tar på mig mina gudomligt sköna ridstövlar och hjälm för att sedan ge mig iväg till paddocken.
Solen stiger snabbt och det börjar redan bli varmt.
Jag skrittar på långa tyglar och funderar på vad jag ska träna på idag, under ridpasset har värmen börjat slå till ordentligt och både jag och min häst svettas, när vi skrittar av känner jag den där otroligt nöjda känslan, ni vet den där som håller i sig i en vecka, min häst var så fin under ridpasset och lyssnade mycket bra.
Väl tillbaka i stallet spolar jag av hästen innan vi tillsammans går ner till hagen igen, jag sitter kvar en stund och tittar på hästarna som betar och rullar sig i gräset.
Som jag längtar efter detta!!!!