Uppdatering igen?! :)

2011-07-13 / 16:52:19
Jajamensan tro det eller ej men nu tänkte jag uppdatera lite igen, har tagit datorn under armen och gått upp till grannen för att låna lite internet..;) Har faktiskt ringt telia och det visade sig att vi har internet men att dongeln är sönder så det är därför det inte fungerar, kul kul som om man orkar försöka fixa en ny bara för de 2 månader som vi har kvar innan det avslutas... neee...!

Men men, vad har hänt sedan sist?!

Pontus har nu semester och det är så härligt att ha honom hemma! Han jobbar o sliter duktigt hemma med lite allt möjligt, men vi har också tagit lite minisemestrar!

Det blev en dag i Tylösand då vi låg på stranden och hade det härligt i solen, första doppet i havet blev det oxå! Var så stekande hett så fanns inte så mycket att välja på än att hoppa i plurret! :)På bilden är frusna lilla jag som känner lite på vattnet först..;) O jag har dessutom en ny bikini! Haha det tog knappt 15 min i affären innan jag hittade en som satt bra, det har nog aldrig hänt förut! :)

Påvägen hem stannade vi till vid självplocket och plockade massor med jordgubbar!!!! Åh det är så gott så jag fattar inte hur vi klarat oss i vinter utan dessa underbart goda bär! :)Efter "halmstadsresan" var det några vanliga dagar hemma med ridning och massa annat. Men i lördags åkte vi till Göteborg! Var uppe med tuppen och kom iväg tidigt så att vi var där när affärerna öppnade, som ni förstår så behöver jag lite nya kläder;) Fick ihop ganska mycket för ganska lite pengar eftersom det var ganska mycket rea så det är jag nöjd med! :)

Efter shoppingen åkte vi till Skärhamn där Pontus syster numera bor!


Vi gick ner till hamnen när vi kom dit för att äta en glass! Och ja jag åt en!!!! En liten mjukglass... Alltså jag kan inte beskriva med ord hur gott det var att äta denna glassen när man inte ätit glass på över 2 månader!! O det dessutom är sommar, jag njöt i fulla drag av min glass kan jag ju säga..;) haha

Vi promenerade lite i hamnen o sedan fick vi börja bege oss tillbaka till bilen för då skulle vi åka till Pontus föräldrar och äta middag! Roligt att hinna med o träffa ganska många iaf och fick god middag. Vädret var toppen hela dagen men på kvällen när vi skulle gå till bilen för att köra hem öste det ner! Men inte så farligt när vi körde..;)

Annars har vi inte hunnit med så mycket sen sist... Men imorgon blir en bra dag hade jag tänkt mig!! :)
Då ska vi nämligen hämta en sak i Halmstad och sedan bege oss till Mellbystrand där Vicky och Lucas har hyrt en stuga, blir bara över natten med lite god mat och förmodligen mycket tjatter! :) Haha men det ska bli kul att hitta på något mer... Man får passa på när man blir bjuden;) Vad vi ska hämta i Halmstad imorgon får ni hålla utkik efter på FB..:) hihi

Om någon timme kommer Hammarlund och hans tjej på besök så då blir det grillat och god efterrätt... Mmmm chocklad! Längtar! :) Så måste nog börja bege mig hemåt o duscha o börja fixa med maten..:)

Kram på er och hoppas ni har det bra!! :):)

Ska förresten bjuda på en sista bild som låg på min kamera som inte jag har tagit, jag har mina aningar om vem det kan vara men du kan ju ge dig tillkänna själv kanske?! :):)

Ego...

2011-07-04 / 21:00:22
Nu sitter jag inne i stan hos en kompis med snabbt internet så nu ska ja jäklar i mej blogga!!! :)

Jag tänkte börja med att berömma mig själv och vara lite ego... Det var länge sedan (om det någonsin varit så) som jag var nöjd med min kropp... Jag är inte helt nöjd nu men en väldigt god bit påväg! Jag har gått förbi mitt 65 kilos mål och är nu påväg mot slutdestination som är 60 kg... Ibland skrattar jag åt mig själv när jag drar upp tröjan o tittar på mig själv i spegeln... haha men det är väl okej??! Är lite missnöjd med vissa delar på kroppen bara men man kan kanske inte få allt?! :):)
Jag är stolt över mig själv och känner mig så nöjd att detta har jag klarat helt själv!! Det är jag som slagit mig själv på fingrarna när jag avstått från saker och det är jag som pressat mig själv till att springa och träna. Det känns som om nu har jag hittat en livsstil som passar mig och som jag verkligen hoppas att jag kan fortsätta med!! :) Dock tillkommer ju endel problem med viktminskning... Jag har numera inga jeans som passar, fick köpa två par av grannen för någon vecka sedan men de ena paret är reda för stora..:) Det är en härlig känsla men lite jobbigt att inte ha något att ha på sig..;) Så på lördag har vi bestämt oss för att inhandla liiiite nytt för pengar som vi inte har... Det värsta är ju att detta gäller ju allt, ridkläder, underkläder, vanliga kläder.... haha men jag klagar inte, jag bara säger att det är lite jobbigt..;)

Tyvärr har jag inte sprungit på en vecka nu då jag sträckt mig i lårmuskeln, gah så arg man kan bli, vill ju inte pausa såhär länge..:/ Hoppas det blir bra snart så jag kan komma igång igen, hade ju tänkt ge mig på 1 mil innan året är slut men är tveksam till att jag grejar det..;)

Nog om kroppen nu... hehe

Som endel kanske vet så har mitt älskade hjärta Hollyday varit dålig, hon fick sadelgjordstvång och gick runt i spolspiltan, en halv tand utslagen, världens fläskläpp, skrubbsår och ett djupt skärsår på ena framknät som fick sys, så det blev boxvila i nästa två veckor...:/ Kändes tungt och jobbigt men nu är hon äntligen ute i stora hagen med de andra och gottar sig!! Snälla inga fler dåliga hästar nu tack!!

hmmm vad har hänt mer... hehe har ju lite att ta igen..;)

Ingarö har varit på besök över midsommar, lika trevligt som vanligt;) De lämnade efter sig två små tjejer med som bott hos mamma och fått rida och vara med o gjort mycket av det som hör till när man håller på med hästar! ;)

Jag har även fått hem 3 stycken 3 åringar som ska ridas in!! Skoj skoj! 1 arabhingst, 1 arabsto och 1 angloarabsto... De är alla lite olika långt i utbildningen och den som kommit längst ska jag börja trava på i veckan tänkte jag! Är bra med lite extra pengar och sedan är det ju så himla kul med unghästar, att se dem utvecklas och lära sig  saker... Hade det funnits möjlighet så hade jag gärna gjort bara detta! :):)

Häromveckan var jag på mitt nya jobb (Sohlbergs) och skrev på papper att jag börjar jobba den 15: e augusti! :) Är spänd och nervös att jag inte ska prestera det jag ska men även taggad till att göra det!

Pontus har semester i två veckor nu och det är så mysigt att vara hemma båda två..:)

Hmmm vad sjutton har hänt mer?! :) Ne ja kan faktiskt inte komma på så mycket mer att skriva om..;)

Jag är hemskt ledsen men jag har faktiskt inte tagit några bilder alls...:/ Bara med telefonen och jag har inte sladden med till den, jag är hemskt ledsen gott folk men jag bjuder på lite gamla bilder som ni förhoppningsvis inte sett nu när jag ändå har snabbt internet..;)Lilla Nookisen vid havet...

Dessa två bilder har Lisa tagit... Helt underbara! :)O en sista bild på några nyfikna sötnosar...:):)

Kram på er o jag hoppas inte det ska dröja lika länge till nästa gång!