Sommarbete, äntligen!

2011-05-23 / 13:55:53
I fredags släppte vi hästarna på sommarbete!! Så himla underbart det bara kan bli med fint väder under helgen, dock kom det en del regn igårkväll men hästarna såg ut att ha överlevt natten ändå, idag värmer solen på dem..:)
 
3 veckor har nu gått på tävlingen, och jag måste säga att jag är uberstolt över mina resultat! -9 cm i midjan och -4,4 kg på vågen.... Det kan ju inte bli bättre! :) Jag har ändå kunnat äta efterrätt två gånger under denna period (GI anpassad dock men ändå), har iof kämpat ganska bra och sprungit 3 gånger i veckan, gymmat 2 gånger i veckan o ridit o promenerat utöver detta, minskat ner på portionerna och tagit bort all potatis, endast minskat ner på pasta men ändå ätit pasta och ris. Känner mej så jäkla fräsch i kroppen och blir rastlös på kvällarna om jag inte går ner i gymmet eller ger mig ut o springer.
Visserligen är jag hungrig ganska ofta men det är väl smällar man får ta, sötsuget kommer och går men är under kontroll än så länge. Summa sumaro så är det 3,7 kg kvar tills jag når min målvikt!! o denna gången jäklar ska jag inte sluta förns jag är där!! :) Undrar om jag är nöjd när jag nått den o lyckas hålla den eller vad ska man sätta för mål då??

Åh förresten så kom jag imorse i ett par jeans som jag inte kommit i på över ett år!! Tjoho!!! :):)

Annars så är allt bra, vi kämpar på med allt det vardagliga som vanligt och om en vecka har Pontus lite mini semester, får väl se hur mycket han får gjort hemma då..:)
 
Examen närmar sig med stora steg och jag kämpar så gott jag kan med mitt arbete, men det går trögt och är ruskigt svårt tycker jag.... men nu har jag bara ca:1 vecka på mig innan det ska skickas in och skickas till opponent...:/

Hästarna mår bra och Indi har fått blandade resultat på de senaste tävlingarna, mest bra resultat dock..:) Senaste tävlingen vann vi en klass och kom sist i en... haha ibland undrar man ju vad som händer... haha 
Mammas lilla Aragorn har bara gått från klarhet till klarhet och är så fin så fin nu... det är så roligt att se o mamma är så duktig! :)
Hollanboll får lite skogsturer men inte mycket mer, håller på o försöker spara ihop pengar till kiropraktorn så han kan komma o titta på henne o fixa till det som orsakar rörelsestörningen! Men vi myser jag och min tjocka tjej..:) hihi

Denna helgen som varit var vi på middag hos fam. Römer/rönn vilket var lika trevligt som vanligt, god mat och mycket tjöt! Pontus och Micke satte sig i bubbelpoolen en stund på kvällen med, jag var så trött efter dagen så jag orkade inte så jag och Malin höll oss inne..:)
 
Hade ett par jobbiga dagar för ett tag sedan när en fin svart vän gick bort, jag är stolt över det beslut som togs att låta honom somna in, det är inget lätt beslut alla gånger men vet att ni gjort rätt och att han har det bättre nu. Vi ska tänka fina minnen nu allihopa, jag tänker på den gången han bodde hos oss, i tre veckor var det va?! :) tre underbara veckor fick vi ta hand om denna härliga hund, det är jag glad för, så även om han inte var min hund så känner jag väldigt starkt med er! 

Blogga?!

2011-05-09 / 14:14:47
Hehe ja som vanligt så har det varit blogg torka hos mig... är hemskt ledsen för det men alltså jag orkar inte med att skriva hemma med det jäkla skit modemet... Längtar tills vi får fiber hemma, då är det bara att slå upp datorn och susa fram på internet.. :) 

Men tänkte ni skulle få en liten uppdatering iaf... :) 
Som ni alla kanske vet så är ju vädret helt underbart!! Man kan vara ute på kvällarna och jag har hunnit med att sola lite till och med :)

Indi har fått komma upp på två tävlingar sedan starten i Ljungby... Det har gått bra och vi har kommit 3:a respektive 1:a i olika klasser... Det är jag ju helnöjd med... hehe Men det är såååå mycket kvar att jobba med, hur lätt är det att få en häst avslappnad bara sådär lixom?! Det är den största boven just nu...

Förra veckan kom Susanne hit från Östersund och har bott hos oss i en hel vecka! Har varit så himla underbart att ha henne här, fått hjälp att hinna med  hunden och maten när man kommer hem och det är verkligen guld värt. Samtidigt har hon hjälpt mig med kost och träning, vi har varit ute och joggat tillsammans och puschat varandra när det gått trögt i endel uppförsbackar,... ;);) 
Förra veckan var första veckan på min tävlingsvecka med viktnedgång igen! Haha tävlingsmänniska som man är finns det ingen bättre motivation än tävling... Men denna gången är det inte mamma jag tävlar med utan Jimmy på Sohlbergs där jag har min praktik, O jag får bara inte förlora!!!! Därför har jag gått ut ganska hårt (tycker jag) denna första veckan o tränat o ätit mindre portioner, det är jobbigt med maten tycker jag men det är väl bara att stå ut, jag vänjer mig men kommer aldrig att nöja mig med dessa små portioner så det är bara att lära sig att leva med det! Men när man ser resultat är det kul!
Vi ska alltså under 5 veckor se vem som går ner mest samt minskar midjemåttet, och jag måste säga att mina första vecka gått kanon, var tvungen att tjuvkika lite på vågen imorse, o när den säger att jag gått ner 2 kilo kan man inte annat än att jubla!! :) hahaha Jag känner segern ett steg närmare, vet att det inte kommer bli så mycket denna veckan men ja ska försöka lägga i ännu en växel, för nu e ja på G och mer taggad än någonsin! (haha kanske jag har sagt förut jag vet men vi bortser från det;)) 
Jag kan ju inte förlora mot en kille... haha 

Praktiken är slut och nu har examensarbetet tagit sin början, känns  väldigt jobbigt för det är inte lätt att skriva ett examensarbete ska ni veta!! Men jag kämpar på så gott jag kan för den 1 Juni ska jag ju ta examen!! :) 
O för er som vill veta så ser det ut som jag börjar jobba 15 Augusti! Känns så skönt att veta lite om framtiden, även om sommaren inte riktigt blir som vi tänkt oss kanske eftersom det blir att skrapa kronor tills jag får lön, men jag tänkte rida in lite hästar åt andra så kommer förhoppningsvis in lite pengar... :)
Skulle verkligen behöva måla huset i sommar med... SÅ om vi får ihop pengar till färg så är det fritt fram för alla ölsugna att komma o måla och ta sig ett par pilsner.. :) hehe 

Usch det är tråkigt att man alltid ska vara så beroende av pengar och jag ber om ursäkt att jag tar upp det så mycket här (vet att det är många som har det tajt oxå), men jag längtar så fruktansvärt mycket efter att få en fast inkomst varje månad som förhoppningsvis är mer än 8000 i månaden.. :) hehe Då kanske man kan försöka spara lite mer och ta sig till folk utan att hela månadens budget ska bli lidande... Lite marginal vore ju inte fel... ;) hihi

Annars har jag nog inte så mycket mer att skriva skulle jag tro... Pontus mår bra, han ska vara ledig snart i en vecka + semestern i sommar... Gött!!

O för er som vill komma när jag tar examen så är det som sagt 1 Juni! :)