Tankar...

2012-08-26 / 14:39:57
När man sitter hemma själv och är sjuk så man inte kan göra något annat än att vila hinner man tänka endel...
 
Jag skrev precis ett långt inlägg om saknaden av dom som lämnat mig den senaste tiden. 
Men jag tog bort det för det känns inte som om jag har rätt att sörja när det finns annat som är värre just nu... 
 
 
Men nu har jag gråtit av mig och får ta nya tag igen!
 
Förlåt, konstigt inlägg....
 
 

Sjuk.... :(

2012-08-20 / 11:10:46
Sitter hemma ensam och är sjuk... :( Så ska börja med att klaga o gnälla lite... :)
 
Natten var fruktansvärd och det var länge sedan jag hade något värre än en vanlig förkylning... Får väl ta det eftersom jag inte varit sjuk på så länge nu..:( Men klockan är inte ens 12 och jag är redan uttråkad... Är trött men kan inte sova, det är bara skräp på teven så får väl blogga lite istället, det är ju inte så ansträngande att skriva på datorn iaf.. :)
 
Helgen som varit har varit typ toppen, hehe halsen började ju göra lite ont redan på lördagen så det var tråkigt men tänkte som jag alltid gör när jag börjar känna att en förkylning börjar komma krypandes, jag springer bort det!! Jag och Malin sprang 1 mil på em och halsen kändes hyffsad, blev inte sämre iaf och denna kvällen hade ja sett fram emot så länge så lite halsont fick inte förstöra något. 
Vi bosatte oss alltså hos Malin och Micke på lördagen för lite party... Blev bubbel och massa tjöt under kvällen.
 
 
 
Vädret var toppen och vi kunde sitta ute hela kvällen... vid 23 tiden vandrade vi ner mot staden, efter att ha gått i bikini hela kvällen var man ju tvungen att klä upp sig lite.. :)
 
 
Vi har alltid så roligt när vi är ute jag och min Malin, dansgolvet var som en bastu men vi körde på tills musiken tystnade! :)
 
 
Försökte fota lite men inte ens iphonen grejade det så bra i mörkret... :)
 
lyckades få en bra bild på grannen dock.. :)
 
 
Mio e som vanligt helt crazy... :):) 
 
Väl hemma från stan satte vi oss i bubblet igen och tjötade lite om kvällen innan sängen lockade vid 03.30... :) Blev inte mycket sömn för min del dock då halsen började bli värre... :( 
På söndagen blev det god frukost med ägg o bacon, smörgås med skagenröra... mumma! Vi åkte sedan hem och vilade oss lite... hehe... Malin kom förbi en sväng sen och vi pysslade lite med HollanBoll... Det kliar så skönt under magen!! :)
 
 
O ja nu sitter jag här med dunkande huvud och snorig näsa... Känns jättejobbigt eftersom tjejmilen är om två veckor.... Men får väl försöka vila ordentligt denna veckan o sedan ta någon runda nästa vecka o se hur det går... 
 
Pontus ska åka till Milano nästa vecka med jobbet med så då blir jag själv... :( 
 
Har nog inte så mycket mer att skriva om så bjuder på lite bilder från mobilen! :)
 
 
Mitt fina skal.. :)
 
 
Våra fina modeller från modevisningen på Ljungbydagarna :)
 
 
Hollys söta mule!!! :):):
 
Kram på er nu ska jag försöka sova lite!

Tisdag

2012-08-14 / 18:19:45
Jahapp då var den andra jobbedagen över efter semestern och livet börjar återgå till det normala. 
Vi håller på att komma igång med träningen och hålla oss ifrån sötsakerna. Det är jobbigt nu i början och jag är hungrig hela tiden.. :( Men men jag får skylla mig själv då jag har ätit PÅ TOK förmycket under semestern. Nu ska 10 kilo bort för kläderna sitter åt som sjutton, kom knappt i mina arbetsbyxor igår.. :/ Då är det illa!! Haha
 
Imorgon ska jag vara med och hjälpa till på modevisningen på Ljungbydagarna, vi ska visa kläder från jobbet så ska bli kul! På torsdag blir det date med Malin för en runda i löparskorna. Är ju roligare att springa med sällskap... :) Fick ett brev på posten idag om Tjejmilen så nu är det bara att köra stenhårt tills dess! 1 September är det dags, då får ni som kan komma o heja på oss.. :) 
 
Nu på lördag blir det utgång i lilla Ljungby, Det är ju som sagt Ljungbydagarna denna veckan vilket är en hel vecka med festligheter i Ljungby, så på lördagen bosätter vi oss hos Malin och Micke för en hel kväll/dag/natt/morgon... :) Ska bli roligt att komma ut o träffa lite folk, det gör vi ju inte så ofta... :)
 
Funderar på att gå ut o tömköra Malou lite nu... hmm... Ska fundera några minuter till.. :)
 
Kram på er!

Test

2012-08-12 / 17:02:38

Hittade en app till http://blogg.se">blogg.se o tänkte testa. Kanske kan bli lite duktigare på att uppdatera om den är bra! Bjuder på en bild på hästarna som står o vilar sig. Malou o Holly har blivit bästisar!?;)

Semester

2012-08-09 / 23:14:28
Jahapp då var det väl dags att skriva något positivt, jag tänker på min fina prins varje dag men sorgen är lättare nu även om saknaden är precis lika stor.
 
 
Under semestern har vi hunnit med en tripp till sthlm och några dagar på Gotland.
 
I sthlm bodde vi hos pappa tillsammans med fam Gotwald som oxå var på besök. Vi hade trevliga middagar och var på grönan. Terassen och Ingarö var på besök och det är så underbart att träffa familjen. 
 
 
På Gotland hade vi Natalie med oss och vi var i stallet och red och gick på stan, åt glass samt hade mysiga grillkvällar. vädret kunde varit bättre men det var hyffsat varmt så ska inte klaga... :)
 
 
Fina Queen som kommer bli något riktigt stort tror jag! 
 
Väl hemma igen har vi målat och målat, Susanne har varit på besök och vi har gått på bio mm.... 
Idag tömkörde vi Malou för första gången sen hon kom till oss och det är en riktigt fin Donna ska jag säga er... :) Kul att se o kanske har jag lite tid nu att jobba henne lite grann...:)
 
Nu är det bara tre dagar kvar på semestern och sedan är det tillbaka till verkligheten som gäller... :/ Usch vill inte... Det enda som ska bli skönt är att komma tillbaka till lite rutiner, träning o mat tex.. :)
Har blivit vääääldigt många Ben & Jerry i sommar och det syns och känns.. :/ Men Pontus är på G och tränar nu och jag är på god väg... 
 
Ne nu måste jaggå o skölja ur hårfärgen innan den stelnar... haha... Ni får nöja er med detta för denna gången... :)
 
Kram på er och ta hand om er!