Midsommar 2010

2010-06-28 / 09:03:32
Japp då var helgen över och jag sitter i skolan igen... Helgen har varit helt underbar med mycket folk och god mat;)
Känns som jag ätit hela tiden... haha

Får nog berätta lite med en dag i taget;)

Torsdag: Gotland kom på onsdagskvällen så på torsdagen fick jag o Mio oss ett svettigt pass i paddocken, solen gassade och svetten rann men det var skoj;) Strax efter lunch kom Stockholmsmänniskor så då blev det fika mm... Efter några timmar hämtades fler stockholmsmänniskor;) Lisa fisa kom på kvällen o det gjordes endel förberedelser inför midsommar afton.

Fredag: Tidig morgon o frukost hos mamma... sedan bar det av till kyrkan för bröllop!! Vi har sedan en tid tillbaka förberett ett litet giftemål i smyg och även om folk kom på det på morgonen så har de gått obvetandes fram tills dess iaf;) Mamma o Petri var så fina o äntligen är de man o hustru!:) hihi





Efter detta blev det hem till mamma för att äta smörgåstårta!! O efter denna blev det prinsesstårta!:) haha kan ju tala om att min mage var konstant full;)



Potatissalladen skulle göras till kvällens lamm som grillades under dagen, under tiden medans potatisen kokade passade vi på att vara ute på gräsmattan o busa lite;)



Kvällen bjöd på god mat o lammet smakade bara sååå gott, skulle kunna äta hur mycket som helst om inte magen sagt stop;) hehe
Tyvärr kom knotten på kvällen så även om vädret var fint så var det inte så himla skoj o sitta ute:/ Hann med lite kubb ute dock o pingis inne:) skoj skoj...

Lördag: Blev det lugnt o skönt i det fina vädret... Det blev en tur i skogen då Malin kom o red Hollan tillsammans med mig o Indi... så himla skönt! Sedan blev det rätt lugnt resten av dagen har jag för mig;) Grillat till kvällsmat blev det o potatissallad som fanns kvar sedan dagen innan...

Söndag: Idag var det dags för hemfärd för alla...:(
Jag körde Jocke, Petra o mormor till tåget en stund efter frukost och solen gassade på min bil utan ac som blev duktigt varm;) hehe... När jag kom hem åkte vi o badade med de sista gästerna som var kvar.... Blev årets första dopp för mig o faktiskt så var det väldigt skönt!
Ebba o Herman tyckte om o bada:)





Efter detta blev det lite lunch och sedan åkte de sista stockholmarna hem...:( Efter någon timme till åkte Gotlandsmänniskorna hem.... Blev så himla tomt... Satt hos mamma en stund innan vi åkte hem o latade oss till en film i soffan... Var duktig trött sen så efter en dusch somnade vi gott i sängen;)

Helgen har som sagt varit helt underbar i vädret kunde inte varit bättre! Vad är oddsen på det? haha

Idag är det med toppenväder och jag går i skolan till 16.00:( Usch så tråkigt det känns... Mamma o Petri har semester idag o skulle nog till Halmstad, skönt för dem att vädret är så fint, hoppas de får en mysig dag på¨klipporna!:)
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: hollidej.blogg.se

Kommentar: