Vill ha!!!!!!!!!!

2010-10-27 / 10:35:29
Är helt förälskad i dessa skorna....:/

Ny kurs

2010-10-25 / 12:47:10
Idag börjar vi en ny kurs igen, affärssystem och IT-stöd. känns som om det kommer bli mycket men ingen tenta iaf o det är jag glad för!:)

Helgen som varit blev ganska lugn, red Hollan i ösregnet i lördags morse vilket var mindre roligt tyckte vi båda..:/ Åkte sedan till Varberg för dop, Pontus brorsdotter Siri skulle döpas, blev dock ett kort besök då vi var tvugna att vara hemma till 6 då hästarna skulle in... Regnade typ hela dagen så hästarna var blöta:( Man är ju väldigt glad att det finns regntäcken!

Igår söndag var jag hemma hela dagen, hade sovmorgon till 11 vilket var skönt:) Fixade lite i stallet o longerade Aragorn samt red ut en mysig runda på en snäll Indi:) Pontus åkte till Älmhult för lite barn kalas på em så jag fick äta själv..:( Sedan blev det soffan tills Pontus kom hem, då blev det mer soffan:)
Idag måste jag komma igång o gymma igen, har varit ett alldeles för långt uppehåll!:/
Vet inte riktigt hur jag ska hinna allt bara, rida två hästar, ut med hunden, äta mat o gymma... slutar 3 idag så känns väldigt tajt..:/ Som tur är regnar det inte idag iaf, det är blå himmel o sol!!!:) Woho det gillar jag!

Imorgon ska vi till Göteborg över dagen på en mässa med klassen, känns som om det kommer bli en lång dag, framförallt i bussen..:/ Men men spännande att komma iväg o göra nått iaf:)

Annars har ja inte så mycket att skriva om tror jag, är hundvakter till tjejerna i helgen så blir hemma, skönt det ändå:) Jag gillar mitt hus, (fast just nu behöver det städas:/) Blir nog kanske något sådant i helgen...

Ja ja det var nog allt för idag! Inga bilder tyvärr för det har jag inga...:/

BILDBOMB!!

2010-10-22 / 11:21:55
Nu mina kära vänner har jag precis skrivit tenta i inköp, gick inget vidare kan jag meddela...:( Kändes toppen de första tre sidorna men sedan gick det bara utför:(

Men men nu ska ja lägga in lite bilder från STHLM´s helgen iaf!:)



Middagen dagen innan avfärd blev tacopaj! Mums mums mums!



Micke o Petra hemma hos pappa på lite födelsedagsmiddag



Micke och Jocke



Pappa packar upp sin kaffe mojäng!:)



Testing testing!



Middag



Förrätt



Varmrätt, knödel o oxroulader! Petra o Jocke gjorde o blev supergott!!!!:)



Efterrätt... Mums!!!!



Lilla Allan var oxå hungrig!:)





Tårta som jag gjorde, supergott!



Födelsedagsbarnet skär första biten!



Chokladpudding, vaniljkräm, Ebbagrädde o rosa marsipan!



Lunch hos mormor på söndagen innan hemfärd.



O kladdkaka hade hon bakat till efterrätt med:)



Fin solnedgång påvägen hem:)



150:- kostade dessa fina skor som jag ska ha när jag gymmar!:)



229:- kronor för dessa supervarma skor som jag oxå köpte:)

Sådär gott folk det var alla bilder för idag:) Blev visst några stycken, hehe... Nu ska ja handla en liten snabbis o sedan hem o rida, fredagsmiddag ikväll!

STHLM

2010-10-18 / 20:24:34
Helgen som gått har bara flygit förbi som alltid..:(
Tyvärr hann jag inte blogga idag på skolan så blir inga bilder nu men tänkte skriva lite:) Får bli en bildbomb sen när ja har bättre internet!:)

Vi satte oss i bilen 15.00 o påbörjade våran resa mot den stora staden:) Bilfärden upp gick bra tycker jag, jag pluggade lite o läste ridsport så kändes som om det gick fort;) Pontus körde hela vägen, hans val!

Vi kom fram till pappa ca: 19.30 o hade ätit matsäck som vi hade med oss i bilen så när vi kom fram var vi redo för idol:) efter idol blev det sängen, då var jag trött;)

Blev hyssat tidig morgon på lördagen för att hinna med så mycket som möjligt:) Åt god frukost o sedan åkte vi mot Nacka Forum för lite shopping! Hittade 2 tröjor o ett par skor, Pontus fick ett par skor oxå. Sedan styrde vi bilen mot Ingarö o Micke, Ellis med barn o djur. Blev lunch, kycklingsallad! o väldigt gott bröd som Ellis bakat, du får gärna komma hit o baka massa sånna åt mig om du vill Ellis;)
Blev lite prat o gos med djuren, det är nästan som vårat zoo hemma;) Haha

Åkte efter detta för att handla lite inför kvällen o sedan åkte jag o Pontus till Jocke o Petra o Allan! Fick en liten tur i nya lägenheten o lite gos med lillen innan vi alla åkte till pappa igen.

Jocke o Petra gjorde knödel till varmrätt (smakade expert knödel!!:) hihi pappa gjorde förrätt o efterrätt (bilder kommer) O jag gjorde tårta! o ni kan inte gissa vilken tårta jag gjorde!! PRINSESS tårta!!!! WOOOAAA, haha sååå god:)

Blev en trevlig kväll o underbart sällskap! Trötta stapplade ja o Pontus i säng vid 11... hehe

Så blev faktiskt lite sovmorgon på söndagen, efter en liten frukost lämnade vi pappa o Åsa för denna gången. Åkte till mormor påvägen hem o fick god lunch o kladdkaka! (bilder kommer på detta med;))
Mätta ocj belåtna började vi vår färd hemåt, men var lite mer shoppingsugna o stannade på en sport outlet! Jag hittade ett par superfina träningsskor att ha på gymmet för 150 kr!! Göttans! Pontus hittade tyvärr ingenting:(

Kl: 19.30 ca anlände vi till hemmet, en glad liten viting mötte oss i dörren:) Var ett kärt återseende men jag har nog allt hört att han haft en toppen helg han oxå:)

Nu är man tillbaka i verkligheten igen o har haft en dag på jobbet/i skolan.... snart helg igen... nästan;)

Tre rätters

2010-10-13 / 12:52:19
Nu kommer lite bilder på våran måndags middag, inget avancerat men mumsigt!:)
Kände för att lyxa till måndagen lite o göra tre rätters...



Förrätten blev toast skagen med lite pharma skinka på... Jag fullkomligt äääälskar pharma skinka;) Haha



Varmrätt blev rotfruktgratäng (potatis, sötpotatis, morötter o zuccini) med fläskfile och basilika sås samt en vinsås a la Pontus;)



O slutligen till efterrätt blev det chockladmousse med hallon, den e bara sååååå god!!:)



Igår blev det inte lika fint men gott iaf, spättafile med potatismos o spenat, mums mums mums!



Idag blir det pannkakor, Marcus kommer på besök med;) På torsdag blir det tacopaj.... På fredag åker vi till sthlm o då blir det lite matsäck med i bilen, tunnbrödsrulle med kyckling, sallad o avocado....:)

På lördag blir det knödel hos pappa för att fira pappas födelsedag, ska bli så roligt att träffa alla!:)

Imorgon vaccineras hästarna så det passar bra att jag åker i helgen då de endå ska vila några dagar;)

Annars har ja nog inte så mycket mer att dela med mig om idag... förkylningen börjar bli bättre, bara lite hosta kvar mest så nästa vecka hoppas jag att jag kan komma igång o träna igen! känns hemskt att inte kunna gå ner på gymmet nu när vi kommit igång så bra..:( Pontus är ju med förkyld nu så blivit uppehåll för oss båda!

Kram på er alla!

101010

2010-10-10 / 17:30:40
Lätt o skriva dagens datum idag iaf;)

Helgen som nästan är slut har varit toppen... Under fredagen låg jag dock i soffan nästan hela dagen då förkylningen hade sin värsta dag. På kvällen laddade jag dock till dressyrträningen för Caroline i Torpa vilket gick helt ok... Hollan är känner fortfarande av lite efter sträckningen så vi har lite att jobba på så hon blir liksidig igen men det ska vi nog greja!:) Medans jag var iväg o tränade kom Linnea, Petter med barn hit och Pontus lagade pizza som jag fick äta när ja kom hem, riktigt god! 
Blev ganska tidigt i säng då man var trött... hehe...

Under lördagen var det full rulle som vanligt, o något som inte alltid är vanligt var att solen sken heeeela dagen, var så varmt o skönt ute. Red i skogen med mina pållar på fm o på em hade jag lektion för Rebecka... Pontus ena bror var här på besök med sina fyra småkillar så det var som sagt full rulle verkligen-;) Grillade korv med bröd till lunch o sedan blev det mest tid att bara umgås o prata...

Köttgryta stod på menyn på kvällen vilket blev mycket lyckat denna gången, han e en riktig kock min sambo! Hade väldigt mycket kött o trodde det skulle bli lite över i matlåda men det var hungriga besökare! Hahahaha Jag o Pontus var inte sämre vi heller iof;) Blev en film i biorummet med morötter o gurka o dipp...:)

Idag söndag har vi även idag haft kanon väder!! Man blir så himla lycklig av det! Hoppade Indi i fm vilket han gillade, även om han som vanligt inte var så duktig på det, hehe... Sedan blev det kycklinglasagne med paprika o keso till lunch innan familjen Sjöström åkte hem mot Sthlm...
Då var det dags att rida Aragorn, mamma longerade Holly medans jag red Aragorn, o idag var han bara så jäkla duktig! Han börjar förstå vad han ska göra och faktiskt göra det, ibland , hahaha är riktigt nöjd med honom idag, o svettig blev han stackarn i värmen...:/

Nu sitter jag o Pontus i soffan o myser lite efter en bra helg... Blir nog lite mys ikväll o varma mackor tror jag... Efter sånna här helgen känner man sig bara så lycklig, vädret är underbart, mina hästar är underbara, mina nära o kära är underbara, mitt hus är underbart o speciellt så är min Pontus underbar! :)
Jag är lycklig!

Lasagne...

2010-10-06 / 08:46:37
Igår gjorde jag lasagne för första gången i mitt liv! Måste säga att jag e väldigt nöjd med tanke på detta förutom att kastrullen som ja gjorde ost såsen i inte ser så fin ut.-..:/ haha... Pontus tyckte inte det smakade så mycket som vanligt men ja tyckte det var gott, lasagneplattorna var vit fiber o de tyckte jag var goda:)





Började få lite hosta igår o idag har ja int i halsen o känner mig grumlig i huvudet...:/ Känns liiiite som om ja håller på o bli sjuk men de har ja varken tid eller lust till så bort bort bort!

På fredag är det träning för Caroline vilket var mycket länge sedan så då måste jag vara alert!:)

Annars blir nog veckan lugn, besök från Pontus sida i helgen....

Helgen som varit!

2010-10-05 / 13:02:12
Ja den blev nästan så underbar som jag hade tänkt mej, man har ju alltid lite höga förväntningar:)

Blev en väldigt slö dag på min födelsedag, red ingen häst alls o mös lite hemma hos mamma istället efter en god lunch o lite tårta:) Glömde ta kort på mina fina tårtor kom ja på när vi ätit upp dem..:/ hehe men gott var det!

På kvällen åkte vill till wild west o intog VIP rummet som jag bokat långt i förväg:) Var skönt att vara lite för sig själva... Maten var god som vanligt men servicen var urusel!! Dom måste skärpa sig med det snart för snart överväger inte maten längre så man är snart inte så sugen på att åka dit längre..:/
Elin kom lagom till vi skulle bäställa o det var som alltid underbart att träffa henne:)



Elin lyckades fånga Petri på bild med! En riktigt snygg bild!:) Haha



Mumms var bara sååååå gott!!!

När vi alla var mätta bestämde vi oss för att skippa efterrätten då vi förmodligen fått vänta halva natten på den... Men som sagt vi va mätta så för den sakens skulle gjorde det ju inget;)

Åkte sedan hem o tittade på inspelat idol innan sänge... Inte överdrivet händelserik fördelsedag men lugn o skönt i trevligt sällskap! Fast ibland önskar man att det var som när man var liten, kalas, paket, ballonger hela dagen o allt fokus på mig!!:) hehe

På lördagen hade Elin kurs i Ljungby i agility och jag o Pontus åkte in o tittade lite när hon drillade Petri:) Mamma gick sök med Aggi som tydligen gått toppen, Thea var riktigt duktig tyckte jag o blev nästan lite sugen på att jobba lite med det;) hihi Om ändå tiden funnits till alla intressen man vill ha...:(

Lite småtrötta var vi på kvällen men efter maten gjorde vi oss iordning för en utekväll! Jag, Elin, Mio o Pontus åkte in till Susanne o Fredrik för lite för partaj... Började tysta i soffan men avslutade dansande o sjungande på golvet innan vi gick mot garvaren o Björn Rosenström!!

Vet inte om ja behöver skriva så mycket om detta då bilderna säger det mesta:) Mio var i gasen o det var himla roligt att äntligen ha henne med ut! Blev en riktigt lyckad kväll o det var underbart att vara med alla man tycker om en helkväll:)



Fredrik fixade en mik med stativ till mig:)



Mio stod inte still en sekund:)



Mina underbara vänner!



Pontus var riktigt i gasen o spenderade största tiden uppe på scenen o dansade;)



Inga kommentarer, mer än att man alltid kan ränka med att denna personen bjuder på sig själv;)

Söndagen blev lugn med sovmorgon o en kort ridtur:)

Nu åter till lektionen som börjar igen....!