Helgen som varit!

2010-10-05 / 13:02:12
Ja den blev nästan så underbar som jag hade tänkt mej, man har ju alltid lite höga förväntningar:)

Blev en väldigt slö dag på min födelsedag, red ingen häst alls o mös lite hemma hos mamma istället efter en god lunch o lite tårta:) Glömde ta kort på mina fina tårtor kom ja på när vi ätit upp dem..:/ hehe men gott var det!

På kvällen åkte vill till wild west o intog VIP rummet som jag bokat långt i förväg:) Var skönt att vara lite för sig själva... Maten var god som vanligt men servicen var urusel!! Dom måste skärpa sig med det snart för snart överväger inte maten längre så man är snart inte så sugen på att åka dit längre..:/
Elin kom lagom till vi skulle bäställa o det var som alltid underbart att träffa henne:)Elin lyckades fånga Petri på bild med! En riktigt snygg bild!:) HahaMumms var bara sååååå gott!!!

När vi alla var mätta bestämde vi oss för att skippa efterrätten då vi förmodligen fått vänta halva natten på den... Men som sagt vi va mätta så för den sakens skulle gjorde det ju inget;)

Åkte sedan hem o tittade på inspelat idol innan sänge... Inte överdrivet händelserik fördelsedag men lugn o skönt i trevligt sällskap! Fast ibland önskar man att det var som när man var liten, kalas, paket, ballonger hela dagen o allt fokus på mig!!:) hehe

På lördagen hade Elin kurs i Ljungby i agility och jag o Pontus åkte in o tittade lite när hon drillade Petri:) Mamma gick sök med Aggi som tydligen gått toppen, Thea var riktigt duktig tyckte jag o blev nästan lite sugen på att jobba lite med det;) hihi Om ändå tiden funnits till alla intressen man vill ha...:(

Lite småtrötta var vi på kvällen men efter maten gjorde vi oss iordning för en utekväll! Jag, Elin, Mio o Pontus åkte in till Susanne o Fredrik för lite för partaj... Började tysta i soffan men avslutade dansande o sjungande på golvet innan vi gick mot garvaren o Björn Rosenström!!

Vet inte om ja behöver skriva så mycket om detta då bilderna säger det mesta:) Mio var i gasen o det var himla roligt att äntligen ha henne med ut! Blev en riktigt lyckad kväll o det var underbart att vara med alla man tycker om en helkväll:)Fredrik fixade en mik med stativ till mig:)Mio stod inte still en sekund:)Mina underbara vänner!Pontus var riktigt i gasen o spenderade största tiden uppe på scenen o dansade;)Inga kommentarer, mer än att man alltid kan ränka med att denna personen bjuder på sig själv;)

Söndagen blev lugn med sovmorgon o en kort ridtur:)

Nu åter till lektionen som börjar igen....!
Kommentarer!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: hollidej.blogg.se

Kommentar: