mjau....

2010-08-18 / 22:25:45
Dom små kissarna vi har i stallet har blivit så stora... Fortfarande söta och busiga men lite större än innan;) hehe... Dom tycker det är roligt när vi är i stallet så mycket och fixar och donar, igår när vi målade sadelkammaren var dom i farten som vanligt och ni kan tro att de var gaaaanska mycket färg på dem med, den ena iaf;) hehe men men...

Sadelkammaren blir så bra så bra, Pontus är en stjärna som snickare;) hehe Han försöker så gott han kan och jag är nöjd med resultatet;) Det är en del kvar att göra i stallet men som sagt det blir toppen när det blir färdigt!

Märks att hästarna vill komma in o sova om nätterna snart, de är rätt så trötta nu för tiden...:/ Men lite till får de allt vara ute, tar det lite lugnare vid ridningen istället;) Hollan är inte riktigt 100% än men ja känner inget konstigt när ja rider ut iaf... Hoppas hoppas hoppas hon blir bra snart så ja kan komma igång lite mer..:/ Orkar inte med en massa veterinärbesök eller vad det blir av det...:/

Igår blev det lite shoppande i lilla Ljungby när vi var inne o skulle handla grejer till stallet;) Jag var duktig o hittade bara grejer på rea, Pontus gjorde inte det som vanligt;) hmm.... blev en liten tunnbrödsrulle med kräftor i oxå;) mums!!

På fredag åker vi till Malin o Micke över helgen, tar med oss Nookisen o tjyvar deras övervåning lite;) Ska bli så roligt att få umgås lite mer än några timmar på en kväll, o speciellt när det blir party party party både fredag och lördag:) O bilutställning på lördagen.... göttans!

Ne nu ska ja nog hoppa i duschen o sedan sova... Blir nog lite sovmorgon imorgon iof...;)
Kommentarer!
Postat av: Susanne

Jag längtar efter att se "små"-kissarna ;) Å busa lite me dom :) Hoppas ni får en jättebra helg nu!! =)

Kommenterat - 2010-08-19 / 11:57:08
Postat av: Jessica

Haha ja dom e ju inte så små längre tyvärr...:/ Men dom är fortfarande söta o busiga;)

Kommenterat - 2010-08-19 / 21:56:21
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: hollidej.blogg.se

Kommentar: