Vad händer och fötter?

2012-04-22 / 10:47:54
Jahapp det var väl dags för mig att blogga lite nu kanske... :)

Men har som vanligt inte hänt så jättemycket...

Igår fick Indi komma ut i en liten hage tillsammans med Holly för första gången på 6 veckor! Åh så lycklig han blev, det blev endel bús, o rulla sig var ju sååå skönt! Fick gå ute i några timmar bara eftersom det var första gången och nu är han ute lite idag igen, i em ska han få gå ut i den stora hagen tillsammans med de andra så vi får väl se hur det går :) Var så underbart att se honom så lycklig, förhoppningsvis ska vi få lite mer tid över på dagarna nu när vi slipper promenera med honom hela tiden.. :) Ska bli så skönt!Annars mår jag bra iaf, Pontus är förkyld som vanligt tycker jag, han är ju så klen... :) Jag tror jag är imun mot alla sjukdomar... haha Anette som jag jobbar med var dunder förkyld för någon vecka sedan men jag slapp det med... :) mohahaha....

Jag har nått mitt mål med löpningen som jag tänkte att jag skulle klara i år, att springa 1 mil! Så nu får jag sätta ett nytt mål vilket blir att springa 1 mil på 1 timme. Jag sprang nu på 1,07 h så blir att pressa lite till... :) Löpningen känns verkligen supen nu men jag har varit dålig med maten... :( Åh jag blir så irriterad på mig själv!! Kan inte låta bli när de bjuder på tårta på jobbet eller när vi ska ha mys hemma en kväll på helgen vill man ju ha något att stoppa i sig... :/ Förbaskat!! Så därför ringde jag min bror Micke igår!
Jag är ju så fruktansvärt tävlingsinriktad så jag funderade lite på hur jag skulle göra för att gå ner mina sista 5 kilo som jag kämpat med ett tag nu. Jag måste hitta någon som jag kan tävla mot som jag bara inte kan förlora mot! Då kom jag att tänka på Micke... haha tydligen så hade han oxå 5 kilo som han ville gå ner så på måndag kör vi!! Försten som går ner 5 kilo! O jag kan ju bara inte förlora mot min bror!! :) haha Hoppas verkligen att detta hjälper för jag blir vansinnig på mig själv nu, jag håller vikten så jag går alltså inte upp nu men jag vill ju ner dit jag var förra sommaren!

Så nästa vecka blir det hårdträning och bra mat!Här ovan ser ni en bild från min löparrunda i tisdags, så underbart att springa i denna naturen som vi har här, hästar i hagar överallt... :)

Måste försöka få ihop lite pengar till ett par nya löparskor bara, mina har nog gjort sitt då stötdämpningen snart är lika med noll... :/Detta är en bild på mina nya jobbarskor från salomon och de är ju gudomliga! :) Gore-tex skor med bra dämpning och sula. men jag vet inte om jag ska införskaffa sånna att springa i eller inte, får skav på min högerfot nu  när de är nya vilket jag iof alltid får. men är sugen på att spröva löparbandet på indersport o se hur jag springer så jag får rätt skor till mina fötter, har dessutom väldigt högt fotvalv så jag ska kolla runt lite... :) Men känns som om jag måste lägga pengar på det nu eftersom jag springer 3-4 gånger i veckan nu....
Ska ta tag i detta!

Annars har det som sagt inte hänt något roligt direkt... :/ Försökte deklarera nu men det gick ju inte, att det ska vara så himla krångligt!! morr! Men men får se om mamma kan hjälpa mig eller om jag måste ringa o be om hjälp imorgon... :/ grrr!

Ja ja nu e de dags att städa lite innan det är dags att gå ner i stallet!

Kram på er!
Kommentarer!
Postat av: Ellis

Bra jobbat 1 Mil har varit mitt mål i två år snart kommer aldrig dit..Jag får ju ont överallt när jag springer :-(

Kämpa på :-)

Kommenterat - 2012-04-23 / 12:41:30
Postat av: jessica

Klart att du klarar det ellis!

Kommenterat - 2012-04-24 / 06:49:21
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress: hollidej.blogg.se

Kommentar: